Leden

Kamp

Sharon Kamp

Eigenaar

Contact

  • +31619867105 (werk)

www.sharonkamp.nl

Usselincxstraat 15 2593 VG 'S-GRAVENHAGE

Ik maak van jou de beste sollicitant!

Ik ben hier voor jou!

Zoek jij een baan?
Wil je weten wat je volgende stap zou kunnen zijn?
Heb je een sparringspartner nodig?

Ik help je graag.

Mijn achtergrond:
Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het bemiddelen van mensen naar nieuwe banen. Ik heb ruim 1000 unieke kandidaten gesproken. Ik heb meer dan 500 bedrijven (van multinationals tot de kleine ondernemers) bezocht en opdrachten vervuld.

Ik heb zeker 500 mensen geholpen in het vinden van een duurzame baan. Daarnaast heb ik zeker 150 mensen langdurig begeleid in hun traject van “baan naar baan”, vanuit een uitkering of vanuit reintegratie- en outplacementtrajecten.

Ik heb zeker 300 mensen getraind LIVE in hun netwerkskills zowel offline als online.

In de afgelopen maanden heb ik mede door de inzet van #krachtvantekenen mensen geïnspireerd te kijken naar kansen en mogelijkheden. Ik noem mezelf Visueel Coach. Ik heb gemerkt dat het tekenen van jouw proces, je zoveel sneller gaat helpen met de juiste inzichten en zien waar je in vastloopt! Dat wil jij toch ook?

Ook heb ik al verschillende webinars gegevens over mijn SuccesSleutels: de 8 factoren die van jou de beste sollicitant maken! Het vinden van een baan, vraagt namelijk om de juiste mindset. Daar zijn deze sleutels voor bedacht, zodat jij de baan gaat vinden, die bij je past.