Leden

Christiaans

Mirjam Christiaans

Energieke Loopbaancoach
badge RLP
  • Loopbaanontwikkeling
  • Talentontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Outplacement
  • Stress en burnout begeleiding
  • Sollicitatiebegeleiding

Contact

  • 0653158444 (mobiel)
  • +31653158444 (werk)

https://coachen-met-lef.nl/loopbaancoaching/

Eenhoorn 5 5482 SR SCHIJNDEL

Heb jij het LEF om je eigen koers te bepalen?

Toe aan een nieuwe uitdaging, een nieuwe stap of heb je het gevoel niet op je plek te zijn op je werk? Door middel van loopbaancoaching ontwikkelen we je loopbaanperspectieven en versterken we je kwaliteiten.

Samen geven wij je toekomst vorm en benut je kansen die je nu laat liggen. Misschien is je huidige baan niet voor jou. Of misschien ben je juist in de wieg gelegd voor het ondernemerschap. Alles is mogelijk.

Waarom loopbaancoaching?
Je ervaart belemmeringen in je werk of op de werkvloer. Je loopt tegen dichte deuren en voelt belemmerd in je kansen.

Loopbaancoaching is er voor je als je:
✔️ Niet weet waar je kwaliteiten liggen;
✔️ Toe bent aan vernieuwing: een nieuwe uitdaging, baan of richting in je werk;
✔️ Niet weet hoe je je carrière moet ontwikkelen;
✔️ Iets anders wilt, maar niet hoe of wat.


Behalve veel rust, zekerheid en richting, leer je betere keuzes maken in je carrière. Na het traject te doorlopen, weet je wat je wilt in je werk en hoe je je doelen gaat halen. Dit traject is erop gemaakt om je skills te ontdekken en te ontplooien.

👉Ik ben een energieke, enthousiaste, no-nonsens coach en wijs ik jou de weg naar jouw geluk in werk en leven.
👉 Ik garandeer je een leuke, spannende en uitdagende ontdekkingsreis naar jezelf. Af en toe kom je uitdagingen tegen en dat hoort erbij. Maar wat mij betreft moet het voorop staan dat het vooral een leuke reis gaat worden. Met mooie resultaten waar je nog lang én met plezier op terug kijkt. Ik weet zeker dat je er de rest van je loopbaan en leven profijt van hebt. 

🎯 Een coachtraject is altijd maatwerk en de duur van het traject hangt af van de situatie. Als je een traject start, begeleid ik je graag tijdens buiten en binnen sessies van 1.5 uur.  

📞 Heb ik je interesse gewekt en wil je meer weten hoe ik je verder kan helpen? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in. Tijdens dit gesprek maken we kennis en onderzoeken we of mijn manier van werken past bij jouw vraag en verwachtingen. Zo ontdekken we of het tussen ons ‘klikt’.