Leden

Lurvink

Monique Lurvink

Senior (loopbaan) coach en adviseur vitaliteit & duurzame inzetbaarheid
badge RLP

Contact

https://lurvinkenpartners.nl

Boslaan 7 7231 DG WARNSVELD

Even stilstaan bij je loopbaan...

Even stilstaan bij je loopbaan...
Alles verandert voortdurend. Je werkgever, de samenleving, de arbeidsmarkt en jijzelf.
Wellicht heb je je al eens afgevraagd wat jouw volgende stap wordt om je te blijven ontwikkelen en om met plezier aan het werk te blijven…. Nu en in de toekomst. Of doen zich door COVID-19 fundamentele en blijvende veranderingen in je werk voor die vragen om aanpassing en ontwikkeling.
Dan kan het behulpzaam zijn om in een aantal gesprekken te onderzoeken waar je nu staat en wat je in huis hebt, waar je je naartoe wilt ontwikkelen en hoe je dit kunt realiseren. Wat zijn jouw mogelijkheden en wat wordt je volgende stap? Je bent van harte welkom!

Monique Lurvink is arbeids- en organisatiepsycholoog en gecertificeerd coach op het gebied van loopbaanontwikkeling, team- en persoonlijke ontwikkeling. Haar werkwijze is gebaseerd op de positieve psychologie, uitgaand van ieders mogelijkheden en het versterken van talent; respectvol en kundig. Haar aanpak worden gewaardeerd als plezierig, laagdrempelig, en praktisch. Het resultaat is altijd focus, een concreet plan en zin om er mee aan de slag te gaan!
Lurvink & Partners helpt medewerkers, teams en organisaties om wendbaar en vitaal te blijven.
Voor meer informatie over Lurvink & Partners verwijzen we naar onze website www.lurvinkenpartners.nl