Leden

Loeffen

Sacha Loeffen

Zelfstandig coach (EIA Senior Practitioner)
badge RLP
  • Loopbaanontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Re-integratie
  • Stress en burnout begeleiding
  • Beroepskeuze begeleiding
  • Sollicitatiebegeleiding

Contact

  • 0624692236 (mobiel)
  • +31624692236 (werk)

https://www.sl-lifecoaching.nl/

Troelstralaan 62 2104 VR HEEMSTEDE

Bedenk wat je WÉL wilt en focus daarop. Zoek naar inzichten, inspiratie en motivatie. Gebruik je talenten en kom in beweging! (eigen quote)

Welkom! Bedankt voor je interesse in mijn profiel. Laat me je wat meer over mezelf vertellen.

Ik ben getrouwd, moeder van vier kinderen en woonachtig in Heemstede. In mijn vrije tijd geniet ik van wandelingen in het bos en af en toe een gezellig terrasje in Haarlem.

Na een carrière in de juridische wereld heb ik jaren geleden bewust de overstap gemaakt naar coaching, nadat ik een solide opleiding had afgerond. Hoewel het een spannende keuze was, ben ik er zeker van dat het de juiste was!

Als dubbel gecertificeerd coach (NOBCO EIA Senior Practitioner en Noloc Register Loopbaanprofessional) bied ik een professionele samenwerking aan, waarbij we op basis van gelijkwaardigheid en respect werken aan jouw doelen in een veilige omgeving.

Mijn expertise omvat een breed scala aan individuele coachingsvragen, zoals zelfvertrouwen, stress/burn-out, samenwerking/communicatie, assertiviteit, balans, eigen regie en loopbaanontwikkeling. Maar ook voor andere onderwerpen sta ik klaar om te helpen. Laten we samen bespreken of ik de juiste coach ben voor jou.

Bij mij vind je een constructieve, veilige en open sfeer. Ik help mensen in beweging te komen en draag graag bij aan het bereiken van hun doelen en hun welzijn. Mijn aanpak is vriendelijk, duidelijk, doelgericht en praktisch. Wat wil je bereiken? Welke inzichten heb je opgedaan en hoe ga je daarmee aan de slag? Samen streven we naar het beste resultaat.

Mijn coachstijl is eerlijk, rustig, nuchter, duidelijk, doelgericht, praktisch en diepgaand. Ik werk met een verscheidenheid aan methoden en kies wat het beste past bij jouw coachdoelen. Elk traject is dus maatwerk.

Je bent welkom in mijn praktijkruimte in Heemstede, maar we kunnen ook wandelen of online coaching sessies organiseren, afhankelijk van jouw voorkeur.