Leden

Biemans

Anouk Biemans

Ondernemer | Headhunter | Recruiter | Loopbaanprofessional | Karakter Consultant

Zet je talenten en karakter op de juiste manier in.

Wil je weten hoe jij je kansen op de arbeidsmarkt kan vergroten? Wil je weten wat in je werk echt voldoening geeft?
Wij helpen je door het stellen van de juiste vragen en dagen je uit om na te denken waar je voor staat en wat je wilt. Zo kun je weer met vertrouwen vooruit!

Ik ben Anouk Biemans, de drijvende kracht achter Pro-Link. Als dochter van een ondernemer begon het ondernemerschap te kriebelen. Deze bevlogenheid kwam tot uiting in het ontstaan van Pro-Link in 2015. Sinds 2018 ben ik gecertificeerd Karakter Consultant.

Door jarenlange recruitment ervaring binnen gerenommeerde bedrijven, kent dit vak geen geheimen meer voor mij.
Elke opdracht pak ik met passie en een hoog energie niveau op. De gave om de juiste match te maken zit in het dna.
Wij weten te schakelen vanaf de werkvloer tot aan de directietafel. Sinds 2018 ben ik gecertificeerd Karakter Consultant.

Loopbaan/ontwikkel advies:
Je krijgt de beste strategie├źn, tools, advies en persoonlijke begeleiding om succesvol te solliciteren. Uit onze ervaring blijkt dat jij in je loopbaan succesvoller wordt in solliciteren en bij opdrachtgevers aan tafel komt.

Wat anderen zeggen:
"Anouk beschikt over veel inhoudelijke vakkennis. Anouk is sterk in het stellen van vragen en het doorvragen, ze durft mij even uit balans te brengen in het helder krijgen van sterke en zwakke kanten. Daarbij is Anouk erg positief en mensgericht waardoor ik vol vertrouwen in gesprek durfde te gaan en mijzelf kwetsbaar durfde op te stellen. Anouk neemt de tijd en weet goed waar de behoefte van de ander liggen om daarop te anticiperen. Ik zou dit iedere professional aanbevelen, samen met Anouk kun je heel goed je ontwikkeling onder de loep nemen."

Ook de waardevolle 1 op 1 aanpak ervaren?
Ontdek waar je voor staat, wat jouw toegevoegde waarde is en krijg persoonlijk advies en praktische tips om de juiste indruk te maken om die felbegeerde handtekening onder je nieuwe contract te zetten.

Bel of mail mij gerust voor meer informatie. Tot snel!