Leden

Niemeijer

Otteline Niemeijer

Loopbaanadviseur / coach
Badge Aspirant lid

Contact

  • +31622135762 (werk)

Leuvensestraat 96 2587 GL 'S-GRAVENHAGE

Als loopbaancoach begeleid ik je bij het oplossen van een vraag of knelpunt in je loopbaan. Tijdens het loopbaancoachingstraject onderzoeken we jouw kwaliteiten, waarden en drijfveren, en besteden we aandacht aan jouw belemmeringen en valkuilen. Zo krijg je inzicht in wat jou drijft en tegenhoudt bij het maken van keuzes in jouw loopbaan. Mijn aanpak is onderzoekend, integer en toekomstgericht. Je ontdekt jouw eigen antwoorden, waardoor je in beweging komt en concrete stappen zet. Zo behaal jij je doelen, neem je de zelf regie over je loopbaan en komen jouw talenten tot bloei.

Door mijn coaching ontdek je jouw eigen antwoorden, waardoor je in beweging komt. Bovendien krijg je praktische handvatten om concrete stappen te zetten en oefen je nieuw, effectief gedrag. Zo behaal jij je doelen, neem je zelf de regie over je loopbaan en komen jouw talenten tot bloei.

Loopbaancoaching is altijd maatwerk. We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we jouw vraag bespreken en op een rijtje zetten wat jij nodig hebt. Daarbij geef ik je een helder beeld van wat je van onze samenwerking kunt verwachten. Vertrouwen, veiligheid en respect vind ik belangrijk en staan bij elk gesprek centraal.

Heb je voldoende inzicht in je talenten, drijfveren en ambities? Dan is het tijd om te solliciteren. En daar komt heel wat bij kijken. Hoe maak je een overtuigend cv, wat houdt netwerken in en hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek? Als sollicitatiecoach help ik je om succesvol te solliciteren en zelfverzekerd op gesprek te gaan. Solliciteren kun je leren!