Leden

Keizer

Miriam Keizer

Eigenaar

Contact

  • 0610269899 (mobiel)
  • +31610269899 (werk)

https://beatzcoaching.nl/

Pastoor van Crugtenlaan 12 6093 EV HEYTHUYSEN

Werken aan (werk)geluk

"As you start to walk on the way, the way appears" (Rumni).

Bij BEATZ kun je terecht voor coaching op het gebied van loopbaan, persoonlijke ontwikkeling studiekeuze en werkgeluk. Naast individuele coaching verzorg ik workshops en trainingen over werkgeluk en help ik bedrijven om met dit onderwerp aan de slag te gaan. De eerste stap is soms lastig maar een weg kan pas ingeslagen worden als die eerste stap gezet is.

Vanuit mijn bevlogenheid, nieuwsgierigheid en creativiteit ga ik op zoek naar een passende oplossing die aansluit bij de behoeftevraag. Dit kunnen vraagstukken zijn op individueel, team en organisatieniveau.
Ik geloof in het blijven ontwikkelen op een manier die daarbij aansluit met een positieve mensgerichte insteek.

BEATZ coaching is een kleinschalige persoonlijke praktijk in Heythuysen waar maatwerk en kwaliteit voorop staan. Voor een ieder creëer ik een eigen ontdekkingsreis vol inzichten. Ontdekken is spannend maar geeft ook energie. Tijdens coaching onderga je een persoonlijke transformatie. Je leert bewust kiezen, creëert je eigen pad en je gaat dit vol zelfvertrouwen bewandelen.

“Tell me and I forget, teach me and I remember, involve me and I learn”

BEATZ staat voor Bevlogen, Eerlijk, Aandacht, Trots en Zingeving. Mijn kernwaarden. Praktisch, concreet met een vleugje humor. Wederzijds respect en optimaal vertrouwen staan centraal.