Leden

Rosentreter

Danielle Rosentreter

(Loopbaan) Coach
badge RLP
 • Loopbaanontwikkeling
 • Talentontwikkeling
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Jobcoaching
 • Re-integratie
 • Outplacement
 • Stress en burnout begeleiding
 • Studiekeuze begeleiding
 • Beroepskeuze begeleiding
 • Sollicitatiebegeleiding
 • Training/opleiding

Contact

 • 06-12550388 (mobiel)

http://www.rosentreter.nl

Biezenloop 20 5032 CC TILBURG

The best way to predict the future is to create it!

Je toekomst vormgeven is een kwestie van jezelf leren kennen. Je talenten, je persoonlijkheid en wat voor jou belangrijk is in het leven. Dan heb jij de sleutel in handen om passende keuzes te kunnen en durven maken. “The best way to predict the future is to create it”

Mens en werk
Als loopbaan- en persoonlijke coach en trainer is het mijn passie om bij te dragen aan de persoonlijke groei van anderen. Ik help je in vier stappen stil te staan bij jezelf als mens en bij je loopbaan tot nu toe. Ik help je te ontdekken wat voor de toekomst echt belangrijk voor je is en om zo keuzes te maken die bij je passen. Dit is altijd een zaak van denken, durven en doen. Dat slaagt alleen als je dat kan doen in een tempo dat bij jou past. Daar kan ik je bij helpen!

Kiezen voor jezelf
Ik heb in mijn werkende leven veel gezien en ook zelf ervaren wat het met je kan doen als de energie niet goed meer stroomt en hoe belangrijk het is om naar dat gevoel te luisteren. Ik heb veel mensen ontmoet die vonden, dat er iets moest veranderen in werk of privéleven, maar die niet wisten aan welke knop ze moesten draaien of kiezen keuzes maken best spannend vonden. Kiezen voor jezelf is niet altijd eenvoudig, maar maakt je uiteindelijk sterker!

Onze samenwerking
Die begint bij zonder oordeel luisteren en daardoor snappen wat jou bezighoudt en motiveert. Ik zet je aan het denken en houd je een spiegel voor. Ik adviseer je positief kritisch om je te prikkelen om zo toe te werken naar een realistisch toekomstbeeld. In verbinding blijven met elkaar houdt in dat we stilstaan bij waar dat nodig is en versnellen waar dat kan. Maar ook dat je je begrepen voelt en merkt dat ik aanvoel wat echt belangrijk voor je is en je help om daar trouw aan te blijven ook als dat soms lastig is!

Ik ben een NOLOC, NOBCO en ACT gecertificeerd loopbaancoach en houd me aan de daaraan verbonden gedrags- en beroepscode. Ik maak gebruik van gevalideerde opdrachten en tools die ik afhankelijk van wat bij jou past toepas. Daarmee krijg je snel inzicht in jouw talenten talenten, persoonlijkheid en veerkracht om samen jouw doelen te bereiken. Ik zet ook regelmatig een TalentScan in, dat is een game-based assessment. Een leuke en wetenschappelijk onderbouwde manier om jezelf beter te leren kennen.

Mijn enthousiasme motiveert je om stappen te zetten en in beweging te komen. Als coach en trainer, bied ik persoonlijke en professionele begeleiding om je in je kracht te zetten en de juiste ( loopbaan) keuzes te maken. Of het nu draait om jouw persoonlijke groei, loopbaanvraagstukken of outplacementbegeleiding.