Leden

Fransen

Mariecke Fransen

Mental health & Burn out therpeute / Re-integratie en loopbaancoach

Contact

  • 0646201851 (mobiel)
  • +31646201851 (werk)

http://www.interviewme.nl

Zeestraat 24 Mind & Body Studio 2042 LC ZANDVOORT

Het beste project waar jij aan kan werken ben jijzelf!

Mijn naam is MarieCke Fransen, geboren in 1981 in Haarlem, maar ik woon mijn hele leven al in Zandvoort. Ik ben gek op de zee, het strand en de duinen. Niets meer ontspannend dan een wandeling met mijn hond langs de zee!

Sinds 2005 ben ik werkzaam als coach/therapeut en heb ik voor meerdere (poli) klinische instellingen ervaringen opgedaan. Ik heb een Bachelor MWD met als specialisatie GGZ agoog vooral in persoonlijke behandelingen. In groepsdynamiek heb ik o.a Leefstijl-, communicatie-, agressie, en assertiviteitstrainingen gegeven. 10 jaar geleden kwam ik door gezondheidsproblemen in de ziektewet. Wat vond ik dat lastig, ziek zijn.. Ik ben namelijk iemand die graag in beweging is. En hoe kon ik nu accepteren dat dit nu niet kon? Van behandelaar naar patiënt. Nu ik terugkijk heeft juist dit proces mij het meest geleerd. Gelukkig had ik een hele fijne re-integratie coach. Denken in mogelijkheden, mij richten op wat wel kan.

Binnen dit traject ben ik voor het eerst in contact gekomen met Mindfulness. Dit vond ik zo interessant dat ik de opleiding tot MBCT therapeut heb gevolgd. Het vertrouwen in mijzelf en mijn lichaam hervonden heb ik in 2014 heb ik mijn eigen Coaching praktijk opgericht. Ik vind het zelfs ontspannend om mij te verdiepen in de ontwikkelingen die er voor mij als professional zijn. (NOLOC, CAT en IOATH geaccrediteerd) Holistische visie, gedrag, voeding en beweging. Ik ben geregistreerde Yoga docent, Voedingsdeskundige, Therapeutische Aerial Yoga teacher en NLP practitioner. Dit alles is te merken in mijn manier van coachen ¨Het beste project waar jij aan mag werken ben jijzelf.¨ Dat is mijn levensmotto;-)

De gedachte vormt het gedrag´ daarom denk ik positief, dat is ook het eerste wat mij kenmerkt. Ik ben niet alleen professioneel loopbaancoach maar ook een ervaringsdeskundige, ik weet wat jij meemaakt. Elk mens is verschillend, en door een eclectische manier van coachen, waarin ik samen met jou op zoek ga naar je eigen doel ga jij meer bewust worden van je eigen gedrag. Door stap voor stap aan de doelen te werken, is het mogelijk om jouw gelukkige en gezonde balans te vinden.