Leden

Laar

Rionne van de Laar

Erkende jobcoach | Trainer | Coach | Eigenaar Participassie
Badge Register Jobcoach

Contact

  • +31640729435 (mobiel)

www.participassie.nl

Tarwelaan 56 5632 KG EINDHOVEN

Participassie = Doen waar je 🤍 ligt!

Participassie zorgt voor ondersteuning op maat bij het realiseren van dromen op het vlak van (on)betaald werk.

Als coach van Participassie help ik bij het visueel in kaart brengen van kwaliteiten en talenten en bij het verkrijgen van toegang tot de juiste bronnen. Daarnaast door aanspreekpunt te zijn voor werkgevers die graag kansen en mogelijkheden willen bieden in de vorm van een (on)betaalde baan of werkervaringsplek. Met een gevarieerd aanbod van (individuele) coaching en begeleiding, arbeidsbemiddeling en jobcoaching vervul ik de brugfunctie die nodig is om het beste in mijn klanten naar boven te halen. Mijn kracht ligt in het goed aan kunnen sluiten bij de wensen en behoeften van de kandidaat.

Specialisme en doelgroep
De methode van Participassie is breed toepasbaar op vrijwel alle doelgroepen. Vanwege mijn achtergrond in de vrouwenhulpverlening is de dienstverlening met name toegespitst op het begeleiden van vrouwen die door hun bijzondere positie moeite hebben met het toetreden tot de arbeidsmarkt, zoals vrouwen met geweldservaringen, migrantenvrouwen en expat vrouwen. Zij ervaren namelijk andere obstakels bij het vinden en behouden van een baan die aansluit bij hun capaciteiten en wensen. Zonder deskundige hulp blijven hun talenten vaak onbenut. Door middel van empowermenttraining help ik deze vrouwen bij het doorbreken van isolement en afhankelijkheid, bij het vergroten van zelfvertrouwen en bij het zetten van de eerste stappen op de arbeidsmarkt.

Daarnaast werk ik als medewerker arbeidsintegratie/jobcoach voor een grote zorgorganisatie die begeleiding biedt aan mensen met een beperking. Vanuit die rol ondersteun ik ook deze unieke mensen bij het waarmaken van hun ambities op het vlak van (on)betaald werk.

Het is mijn passie om mensen te helpen groeien, waardoor ze hun talenten kunnen verzilveren en financieel onafhankelijk kunnen worden. Het geeft mij de grootste voldoening als dat lukt.

Mijn toegevoegde waarde als (job)coach = re-integratieprofessional en social professional in 1!
- NOLOC gecertificeerd jobcoach, opgeleid in de methodiek Supported Employment
- Cum laude afgestudeerd social worker met een praktijkgericht onderzoek naar het bevorderen van arbeidsparticipatie 'Wel een wil, nu nog een weg!'

Bij interesse in mijn aanbod nodig ik u van harte uit voor een kopje koffie om de mogelijkheden gezamenlijk te verkennen.