Leden

Davids

Ina Davids

loopbaanprofessional, coach
  • Loopbaanontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Re-integratie
  • Re-integratie tweede spoor
  • Werkfit trajecten
  • Stress en burnout begeleiding

Contact

https://amberwin.nl/

Oude Mereveldseweg 4 3992 LW HOUTEN

Als je ontdekt wat je motiveert en je hart sneller laat kloppen, dan heb je de grootste stap gezet naar voldoening en plezier in je werk..

Je overweegt je te laten coachen en al zoekend ben je mij op het spoor gekomen. Laat me daarom iets over mijzelf vertellen.
Wat anderen over mij zeggen - minstens zo interessant natuurlijk - kun je op mijn LinkedInprofiel en mijn site amberwin.nl lezen.

Voor mijn studie verhuisde ik naar Utrecht vanuit Arnhem waar ik opgroeide aan de rand van de Veluwe. Daar wandelde en fietste ik veel, eerst met mijn ouders en later met vrienden. Mijn liefde voor de natuur, bomen en bossen is daar geboren.

Na omzwervingen in Azië en Nieuw Zeeland, in onderwijsland en de zakelijke dienstverlening, belandde ik in de wereld van zelfstandigen. Mijn eigen coachpraktijk, dat was mijn droom. Bij een adviesbureau kreeg ik de mogelijkheid om veel ervaring op te doen met coaching. Vandaaruit maakte ik de overstap naar een leven als zelfstandige. Het was een schot in de roos en mijn droom kwam uit. Zelf bepalen, genieten van de ups en oplossingen vinden voor downs.

Als kind was ik verlegen. Het duurde lang voor ik uit logeren durfde en ik stapte niet gemakkelijk op iets af. In mijn studententijd veranderde dat. Maar echt lef, dat had ik niet. De opleidingen die ik volgde om mij te bekwamen in het coachen hebben ook veel voor mijzelf betekend. Nee, verlegen ben ik niet meer. Wel behoedzaam en voorzichtig. Maar het van huis uit meegekregen "wees voorzichtig" is nu omgebogen tot "kijk gewoon goed uit en om je heen", wat een heel andere beweging oplevert. Eentje vooruit: nieuwsgierig, enthousiast en opmerkzaam.

Corona heeft bij iedereen iets teweeg gebracht. Voor de één was er opluchting omdat de wereld opeens in een trager, meer passend tempo ging bewegen. Voor de ander overheerste naast strubbelingen en wrevel vooral een gevoel van saamhorigheid. Weer anderen hadden last van eenzaamheid. Ook was er frustratie, dat het gewone leven ineens veranderd was en van allerlei leuks en spannends ontdaan. Saaiheid deed zijn intrede.

De beperkende maatregelen leverden mij iets nieuws op: de ontdekking van het buiten coachen - naast coachen in mijn praktijk en online. Lopend, in de natuur, met wind, zon, regen en sneeuw. Koffie drinkend op een boomstam. Oefeningen doen in het bos. Jou als coachee op andere manieren uitdagen, prikkelen, verleiden, zodat jij zelf de antwoorden en oplossingen kunt geven. Zodat je met sprankelende ogen weer verder kunt gaan. Zin in wat er komen gaat.