Leden

Graaf

Susan de Graaf

Social Return Manager & Jobcoach | NIVO
Badge Register Jobcoach

Als je wilt werken, kun je bij ons werken!

Als jobcoach ben ik verantwoordelijk voor de intakes, het werven en de begeleiding van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierbij schakel ik met gemeentes en het UWV om zo de perfecte match binnen NIVO te maken.

Als jobcoach vind ik het belangrijk om te kijken naar mogelijkheden van het individu, om een zo passend mogelijke plek te bieden en ook de begeleiding op maat te maken. Op deze manier zorg ik voor een succesvolle en duurzame plaatsing.

Op het moment dat iemand wil werken, zoek ik graag mee naar mogelijkheden binnen NIVO. En dat is ook het mooie aan de schoonmaakwereld; er zijn veel verschillende locaties, veel verschillende teams en het werk is op maat te maken. Ook kijk ik graag naar de inzet van hulpmiddelen om het werken zo efficiënt en passend mogelijk te maken.

Schoonmaken is een vak! En gelukkig zijn hier verschillende opleidingen voor, die voor iedereen (met hulp) te behalen zijn. Kijken naar mogelijkheden!

In mijn rol als Social Return Manager bij NIVO richt ik mij voornamelijk op het verbinden van de inclusieve arbeidsmarkt aan NIVO, met als doel het creëren van een duurzame arbeidsrelatie.

Taken waar ik mij onder andere mee bezig houd, zijn:
- Advies geven aan directie en management aangaande Social Return binnen NIVO
- Het initiëren, coördineren en implementeren van samenwerkingsverbanden met betrekking tot Social Return
- Contactpersoon zijn voor toeleveranciers, zoals het UWV, gemeentes en SW-bedrijven
- Coördineren en begeleiden van de operationeel leidinggevenden bij het opstellen van het plan van aanpak voor de medewerkers waarin o.a. het inwerktraject, begeleiding en training wordt vastgelegd
- Coördinatie en werving voor de medewerkers binnen de doelgroep
- Begeleiding binnen de organisatie als interne jobcoach en zorg dragen voor de administratieve afwikkeling van het proces

Mijn werkgebied omvat Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.