Leden

Kalhorn

Lieke Kalhorn

ZZP
badge RLP
  • Keuzeadvies (beroeps- en studie-)
  • Loopbaan coaching
  • Training op loopbaangebied

Contact

  • +31555787405 (vast)
  • +31619646390 (mobiel)

http://www.kalhorncoaching.nl

Molenstraat-Centrum 1 7311 XG APELDOORN

Wat aandacht krijgt groeit en motiveren door te inspireren

Pedagoog en Loopbaanprofessional met verstand van en passie voor het ontwikkelen en motiveren van jongeren. Ik zie veel jongeren en hun ouders worstelen met zichzelf en met elkaar. Ik begeleid zowel ouders als jongeren om met minder strijd de Puber-tijd door te komen. Auteur van 'Luisteren naar pubers'
Wat aandacht krijgt, groeit en Motiveren door te Inspireren zijn mijn motto's.

Mijn persoonlijke missie is een betere wereld middels het voorleven van respectvolle communicatie. Daarom ben ik sinds 2018 bestuurslid bij de stichting Nederlandse Effectiviteits Trainingen (NET) die zich tot doel stelt respectvolle communicatie en democratische conflictoplossing volgens de Gordonmethode te bevorderen.

Diensten:
- Cursussen voor ouders; effectief communiceren met pubers. Hoe vind je de balans tussen stimuleren en pushen.
- Studiekeuze-advies; onderzoeken van kwaliteiten en interesses en de daarbij passende studie.
- Effectief en gemotiveerd leren; studievaardigheden- en motivatiecoaching op basis van o.a. de methodiek snel leren = leuk leren;
- Effectief communiceren voor jongeren; hoe verkoop je jezelf, hoe maak je verbinding met anderen.
- Ook loopbaanadvisering van volwassenen.

Mijn stijl is accepterend, onderzoekend, ontwikkelingsgericht en enthousiasmerend. Ik heb jarenlange werkervaring als personeelsadviseur, docent, (Gordon)communicatietrainer en loopbaancoach in de gezondheidszorg en welzijnszorg. Sinds 12 jaar als zelfstandig ondernemer vele opdrachten verricht voor gemeentes, zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg en particulieren.
De laatste 5 jaar heb ik mij meer gespecialiseerd in het begeleiden van ouders en jongeren dmv opvoedcoaching en -training, jongerencoaching bij Hfftig Stimenz, Studiekeuze-advies en leren-lerentrajecten. Hierin komen mijn kennis, werkervaring en passie van pedagoog en loopbaanadviseur mooi samen.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Particuliere markt