Leden

Webers

Annemie Webers

directeur/(loopbaan)coach/trainer
badge RLP

Contact

  • +31653961889 (vast)
  • +31653961889 (mobiel)
  • +31345643633 (werk)

http://www.careerandlive.nl

Musicalkade 38 3543 CM UTRECHT

Waar een wil is, is een weg. Als je wilt kun je alles! Ieder mens moet kunnen genieten van zijn werk en zijn leven!

Directeur, focusoloog en inspirator, werkdesigner, werkprivé balans, werkdruk, (techno)stress, digital detox en multitasken. Annemie MHD & RL weet als geen ander wat het is om werk en privé te combineren; naast ondernemer is ze moeder van 3 inmiddels studerende kinderen en is dol op sporten. Haar hobby is haar werk, haar droom & passie is: “Dat in 2035 werk en gezin combineren in Nederland iets vanzelfsprekends is, dat op alle fronten; macro- meso- en microniveau goed geregeld is. Dat er een cultuuromslag heeft plaatsgevonden in ons denken en handelen, inclusief goede voorzieningen voor iedereen”. Ze studeerde ze aan de Universiteit (AOG) te Groningen, waar ze haar Master Human Development in Organisations behaalde. Ze heeft inmiddels ruim 30 jaar gewerkt in de HRM/Consultancy in diverse branches. Ze werkte o.a. als management consultant bij Mercuri Urval, als manager bij Vedior Uitzendbureau en als senior consultant bij PCI Consultants. Ze is founder en directeur van Career &Kids en Career & Live sinds 2003. Ze volgde tal van opleidingen en trainingen op het vakgebied van HRM, o.a. interviewtechnieken (waaronder STAR), functieanalyse en competentiedesign, enneagrammen, Managing Personal Growth (MPG), persoonlijkheidsprofielen interpreteren (waaronder OPQ), een post Hbo-opleiding reïntegratie management, de Leergang Strategisch Gezondheidsmanagement, een Post Academische Opleiding VeranderManagement bij AOG (2012) en een Post Academische Opleiding talent & organisatie bij AOG (2013). In januari 2012 heeft ze een Female Leadership Journey gemaakt naar India.
In 2014 volgde ze de opleiding tot stresscoach, Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode. Ook heeft ze in dat jaar een wetenschappelijk onderzoek gedaan, wat lijnmanager beinvloedt om work life balance programma’s te supporten bij Nederlandse organisaties.
In 2015 volgde ze o.a. de trainers opleiding bij De Galan, school voor training. In 2015 was ze een van de vijf deelnemers van het kennisoverdrachtprogramma TNO technologie cluster werkdruk m.b.t de methodiek Werkdruk Wegwijzer.In 2017 en 2018 volgde ze de Acceptance and Commitment (ACT)opleiding bij SeeTrue tot ACT therapeut/coach en ze is opgeleid tot mindfulness trainer. Tevens is ze StiR gecertificeerd teamcoach, de opleiding hiervoor volgde ze bij TeamChange. Ze is ook gecertificeerd Werkdesigner, Playful Workdesign. Ze is samenwerkingspartner bij De Koerskaart en maakt veel gebruik van deze interactieve methodiek om samen met teams in gesprek te gaan over werkdruk en werkstress. Kortom ze gelooft in een leven lang leren. Stilstaan is achteruitgang zegt ze altijd.

Ze is focusoloog, (team)coach, trainer en specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé management en heeft speciale interesse en expertise op het gebeid van Digital Detox Management, Technostress en Multitasken. Daarnaast geeft ze veel lezingen en inspiratiesessies voor teams en groepen. Online werken op een interactieve manier vindt ze een heerlijke uitdaging en doet ze graag. vol passie. Ze is Noloc lid en Register Loopbaan Professional (RL).

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt
  • Wetenschap

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • Overig