Leden

Reijmers

Henk Reijmers

Zelfstandig ondernemer
badge RLP

Contact

  • 0614034513 (mobiel)
  • +31614034513 (werk)

http://www.reijmerscoaching.nl

Berkelselaan 129 3037 PD ROTTERDAM

If not NOW, when...

If not NOW, when? Dat is mijn motto. Mens en organisatie in beweging krijgen is mijn drijfveer. Geen gezweef, heel praktisch en to-the-point loopbaanadvies. Je bent weer snel in beweging.

Vanaf 1 december 2020 kun je je bij mij aanmelden voor het gratis Ontwikkeladvies, dat gesubsidieerd wordt door het Ministerie van SZW. Neem gewoon contact op voor meer info.

--------------------------------------------------

Een aantal tevreden klanten gingen je al voor:

In het ontwikkeladviestraject is voor mij helder geworden welke richting ik echt op wil! De aanpak van Henk is praktisch, doeltreffend en realistisch. Rotterdamse nuchterheid met humor en empathie, fijne combinatie! Veel dank Henk!! (jobcoach to be)

Ik heb Henk leren kennen als een deskundig adviseur en coach, met een groot netwerk en veel kennis en kunde. Zijn feedback is zeer waardevol omdat Henk oprecht een spiegel voorhoudt, uit eigen ervaring deelt en bemoedigt naar een volgende loopbaanstap. Zijn inschatting van potentieel en dit daadwerkelijk omzetten naar de gewenste praktijk getuigen van menselijke professionaliteit en extra kwaliteit. De kans van het Ontwikkeladvies was daarmee meer dan goed benut en het netwerk is waardevol uitgebreid. (manager)

Ik heb onlangs een ontwikkeladviestraject gevolgd bij Henk Reijmers. In de eerste sessie van in totaal 3 meetings signaleerde hij precies dat wat ik nodig had. Op die manier konden we of ik meteen aan de slag. Erg zinvol! (werkzoekende)

Lekker nuchter Rotterdams Ontwikkeladviestraject. Precies wat ik nu nodig had. Een rustige en doelgerichte aanpak en heldere tips en sturing. Nogmaals dank Henk. Ik heb hier veel aan gehad. (kunstenaar – ZZP)

-------------------------------------------------

Kortom bij vragen over loopbaan, outplacement, persoonlijke effectiviteit, competenties, re-integratie of teamfunctioneren is de inzet van Reijmers Coaching & Consultancy de eerste stap naar de oplossing. Stel het niet langer uit en zet de stap NOW.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt