Leden

Liebrand

Irma Liebrand

Coach
badge RLP

Contact

  • +31651342273 (mobiel)

http://www.randstadrisesmart.com/

Wenzelweg 1 5616 EK EINDHOVEN

In mijn werk als adviseur, begeleid en coach ik kandidaten in outplacement- en loopbaanadviestrajecten. Ik ben in staat snel het vertrouwen te winnen en me in te leven in de situatie van de persoon. Mijn aanpak daarbij is betrokken, respectvol en positief. Gedurende het begeleidingstraject nodig ik kandidaten uit tot zelfreflectie en adviseer ik hen in het veranderingsproces dat gaande is. Ik stimuleer ze daarbij om zelf de regie te pakken over hun toekomst. De coaching en, waar nodig, bemiddeling is altijd maatwerk.

Ik ben werkzaam binnen een grote diversiteit aan branches en vakgebieden, o.a.: zakelijke dienstverlening, (semi-) overheid, onderwijs, telecom, productie, HR, logistiek en bankwezen.

Randstad Risesmart helpt bedrijven en werknemers verder met een re-integratietraject, outplacement of begeleiding & coaching en het werken aan duurzame inzetbaarheid. Werk is altijd ons uitgangspunt. Hierdoor krijgen de HR-managers van onze klanten de handen vrij, zodat zij zich kunnen concentreren op de belangrijke strategische HR-vraagstukken binnen hun bedrijf.
Outplacement – re-integratie - loopbaanbegeleiding - coaching – duurzame inzetbaarheid

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)