Leden

Verwoert

Gerard Verwoert

Eigenaar
badge RLP

Contact

  • +31031653219081 (vast)
  • +31031653219081 (mobiel)
  • +31653219081 (werk)

www.vorza.eu

Bovenkerkerpolder 6 3825 JK AMERSFOORT

Vertrouwen (V), Ontwikkeling (O), Resultaat (R), Zingeving(Z) en Authenticiteit(A) zijn de 5 fundamentele waarden van waaruit ik graag samenwerk.

Even voorstellen; Gerard Verwoert, eind 2009 heb ik Vorza opgericht. Na meerdere vakgerichte opleidingen en een studie strategisch HRM op Nyenrode, heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van Loopbaan- en Organisatieontwikkeling. Nadat ik binnen Opleidingen en Personeel & Organisatie voor verschillende werkgevers in loondienst heb gewerkt, ben ik in 2009 zelfstandig ondernemer geworden. Vanuit mijn ruime werkervaring bezit ik een omvangrijk netwerk binnen het bedrijfsleven en de overheid.
Mijn manier van werken is erop gericht om, vanuit de hulpvraag, mensen te helpen inzicht en bewustwording te laten verkrijgen om tot een oplossingsrichting te komen. Uitgangspunt daarbij is dat mensen eigen regie behouden op de keuzes in hun loopbaan en waarbij plezier en voldoening in het werk voorop staat. Van mensen die ik begeleid krijg ik regelmatig terug dat ze mijn oprechtheid, inlevingsvermogen en praktische en resultaatgerichte instelling waarderen.

Het is belangrijk dat je regelmatig nadenkt over het nu en de toekomst van je werkzame leven. Dat is altijd al zo, in deze tijden van een snel veranderende arbeidsmarkt geldt dat misschien nog wel extra. Een loopbaangesprek kan je daarbij ondersteunen en duidelijkheid geven over bijvoorbeeld vragen als:
- Hoe blijf ik plezier en voldoening houden in mijn werk?
- Hoe kan ik mijn werk en privéleven (nog) beter op elkaar afstemmen?
- Wat wil ik op inhoudelijk/professioneel vlak (nog) bereiken?
- Hoe maak ik een succesvolle sollicitatiebrief en CV?
- Hoe vind ik een andere baan?
- ....
Ik zie ernaar uit om met je mee te denken, te sparren en te adviseren over jouw loopbaanvraag en/of wat je bezighoudt op gebied van werk.
Nieuwsgierig? Voel je welkom om binnenkort eens een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Bekijk ook eens mijn website op www.vorza.eu of mijn LinkedIn profiel.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Particuliere markt
  • Maatschappelijke organisatie