Leden

Ziegerink

Emile Ziegerink

Hello WorkLife
badge RLP

Contact

  • +31645540170 (vast)

http://www.helloworklife.com

Voorland 13 3891 GM ZEEWOLDE

Iedereen verdient tof werk en kwaliteit van leven

WELKOM OP HELLO WORKLIFE, iedereen verdient "tof werk en kwaliteit van leven".

Ik ben CMI-C gecertificeerd loopbaan adviseur en ruim 30 jaar actief in het leer, ontwikkel en het talent vak. Naast loopbaan coaching houd ik mij bezig met individuele coaching, team en organisatie transitie vraagstukken.

Vanuit loopbaan coaching help ik mensen talent te herkennen, te matchen en toe te passen in de gewenste situatie. Bijvoorbeeld in vraagstukken waarbij het gaat om prestatieverbetering, loopbaan ontwikkeling, rolverandering of het vinden van nieuw werk. Ik adviseer mensen in het vertalen van hun talent naar de juiste match in werk, in het vertalen van je competenties en ervaring naar rollen en de mogelijke persoonlijke routes naar nieuw werk. Vervolgens help ik mensen praktisch in het opstellen van hun actie plan, persoonlijke doelen, cv, profiel pagina linkedin en sollicitatie gesprekken.

Doen wat je altijd deed is niet meer voldoende. Op zoek gaan naar nieuwe wegen. Dat geldt voor veel mensen in hun werk en natuurlijk ook voor de loopbaan coach zelf. De veranderingen gaan zo hard en de vernieuwing is zo groot dat we met elkaar de bakens moeten verzetten als het gaat over nieuw werk- en medewerkerschap. Persoonlijk leiderschap, een leven lang leren, eigenaarschap, zelforganisatie zie ik als de nieuwe uitdaging en de nieuwe werkelijkheid voor mensen om je werk te behouden of het juiste werk te veroveren.
Voor werkgevers betekent dit dat men het werk aanbod in rollen, functies of projecten opnieuw moeten uitvinden om mensen en de organisatie wend- en weerbaar te houden en mensen op een andere manier een nieuw comfort van werkzekerheid en inkomenszekerheid bieden.

Om werk opnieuw uit te vinden hebben we een nieuwe manier van leren, talentontwikkeling en loopbaan coaching ondersteunt met een platform ontwikkeld waarbij de mens centraal staat. Een integraal platform met offline en online tools en services voor talentontwikkeling, matching, leren, ontwikkeling, team, leiderschap, innovatie en organisatieontwikkeling.

Heb je behoefte aan advies, coaching of training we begeleiden je graag ondersteunt vanuit de Worklife platform.

Onze aanpak: Na je aanmelding per email: info@helloworklife.com, appje of telefoontje 0645540170 krijg je een persoonlijk online account in het talent loopbaan en werk platform "de helloworklife.nl". Je kan dan in principe direct aan de slag. Start met je talent analyse. Deze staan na het inloggen automatisch al gereed voor je. De uitkomsten kan je direct lezen na het maken van je talent en drijfveren assessments. Dan kan je ook matchen op de beschikbare ontwikkelprofielen van de toekomst en vacatures. Ondertussen kunnen we connecten en kennismaken en bepalen we samen je programma. Altijd op maat afgestemd op jouw wensen. Waar mogelijk werken we online en waar gewenst off line samen. Laat je coachen en adviseren in de talent-analyse, de optimale match en je persoonlijke werkkansen. Ga netwerken, verkennen en ontdekken waar je nieuwe job is.

Vergoeding: in overleg

Werk je in een organisatie bieden we je organisatie een eigen platform. Een platform waarin je vanuit de organisatie integraal de werving-> (pre-onboarding)- doorstroom ->Work engagement en uitstroom->Offboarding organiseert. Het platform wordt voor elke organisatie op maat met eigen logo en huisstijl, menu gestuurd en talent gedreven ingericht. Zo maak je in de WorkLife360 platform en als organisatie slim gebruik van een samenspel van AI algorithms, technologie en de nieuwste human en organisatie wetenschappelijke inzichten. En maak je gebruik van online tools, de verleiding van gamification, data intelligence, soft- & hardskill matching, talent & teamanalyses en gekoppeld aan de impact, de kracht en de dynamiek van een social netwerk.

ONZE SERVICES
Loopbaan coaches & trainers voor op maat loopbaanadvies en programma’s.
Individueel & collectief Werk naar Werk
Voor jezelf beginnen start up service.
WorkLife services in samenwerking en partnership met bedrijven, coaches, trainers of adviseurs.

Ben je als organisatie geïnteresseerd in een eigen platform? Dan maken we graag kennis en bieden je een eigen platform om te ontdekken hoe je mensen in je organisatie comfort, werk en inkomenszekerheid kan bieden. Mail naar emile@helloworklife.com of appje of telefoontje 0645540170 .

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt