Leden

Popma

Maartje Popma

Executive coach I founder CVinSpe
badge RLP

Contact

  • +31618790289 (vast)
  • 0618790289 (mobiel)
  • +31618790298 (werk)

http://www.cvinspe.nl

Heimanslaan 2 2101 GG HEEMSTEDE

Are you ready to face your future?

Wat we doen?
CVinSpe traint en coacht mensen (werkenden/topsporters/partners) bij het maken van passende (loopbaan/levens)keuzes en het verhogen van hun persoonlijke effectiviteit middels een unieke resultaatgerichte coachmethodiek. CVinSpe adviseert over het duurzaam inzetten van Human Capital.

Waarom we dit doen?
Voor ieder mens maakt het hebben van betekenis het leven de moeite waard. Hoe wil jij waarde toevoegen, op welke eigen-wijze? Hoe geef je betekenis aan je bestaan? En hoe kan dit inzicht je richting bieden in onze maakbare wereld vol mogelijkheden?

Hoe we dit doen?
Door het ontdekken van hun rode draad krijgen mensen de kracht en het lef om (weer) regie te nemen over hun leven en ontdekken ze hoe ze van toegevoegde waarde kunnen zijn, nu én in de toekomst.
Wij werken met de CVinSpe™ methode welke onze coachprogramma’s een gestructureerd, resultaatgericht en eigentijds karakter geven.
We bieden op maat gemaakte coachprogramma’s, altijd afgestemd op de specifieke coachvraag van onze cliënt. Centraal staat het vergroten van zelfinzicht en de persoonlijke- en/of carrière ontwikkeling, de zoektocht naar betekenis, gericht op de toekomst. Aanvullend op de persoonlijke begeleiding wordt onze cliënt ondersteund door de online CVinSpe tool waarin op intuïtieve en speelse wijze coachsessies worden voorbereid, opgedane inzichten worden uitgewerkt en extra verdieping wordt aangeboden. Alle opgedane inzichten beklijven zo beter én blijven bewaard.

So, are you ready to face your future?
Wij laten je een kijkje nemen ver in jouw toekomst. Hoe kijk je vanaf dat punt straks tevreden en voldaan terug op jouw leven? Samen brengen we jouw toekomstige levensloop (cv in spe) in kaart. Wij noemen dit plan een CVinSpe. Een CVinSpe is het verlengstuk van het gewone Curriculum Vitae. Het geeft je gedurende jouw verdere (werkende) leven focus en rust, doordat jij je richt op jouw persoonlijke waarden en idealen, wensen en unieke kwaliteiten.

Hybride coaching
Onze coachsessies vinden bij voorkeur live plaats, maar online kan ook. In het persoonlijke digitale CVinSpe account worden de coachsessies op eigentijdse wijze voorbereid en kunnen opgedane inzichten na de coachsessies uitgewerkt worden. Tevens vind je er extra informatie ter inspiratie en verschillende oefeningen voor verdere verdieping.
Onze programma's die we aanbieden;
- korte loopbaancheck
- loopbaanprogramma
- persoonlijk leiderschapsprogramma
- leven in balans programma
- van werk naar werk programma
- leven na topsport programma
- samen verder programma

De CVinSpe methodiek heb ik ontwikkeld in de jaren 2007-2016. In 2017 heb ik de methodiek digitaal doorontwikkeld en beschikbaar gesteld aan andere coaches. Landelijk werken er nu verschillende coaches met de CVinSpe methodiek, eenieder met een geheel eigen coachstijl.
Mijn coachstijl kenmerkt zich door empathisch doch confronterend te zijn, authentiek en betrokken, intuïtief en kundig, relativerend en resultaatgericht, met verfrissende blik en inspirerend, dit alles met een vleugje humor en de nodige zelfspot.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt