Leden

Uijtendaal

Marianne Uijtendaal

Loopbaancoach
badge RLP

Contact

  • +31646153214 (mobiel)
  • +31646153214 (werk)

http://www.pryd.nl

Molenstraat 18 5314 BZ BRUCHEM

Mijn passie:
Ligt in het ontwikkelen van jouw persoonlijke en professionele kwaliteiten met de nadruk op zelf regie nemen in je proces. En dit vanuit jouw verbinding met je hoofd én hart: hoe mooi is het om door te dringen tot iemands kern! Al even geleden heb ik besloten mijn hart te volgen in de keuzes die ik maak, ik help anderen graag dit ook te doen. Hoe lastig af en toe ook.. Kernwoorden in mijn loopbaan zijn persoonlijk en zakelijk, ontwikkeling en beweging: passie, motieven, drijfveren en doelstellingen. Binden en boeien.
PRYD talent management coacht leidinggevenden en professionals op thema’s als:
◾ Loopbaan en ambitie: Wat wil ik echt? Wat is mijn kracht? Wat ga ik ondernemen?
◾ Leiderschap vanuit ambitie, sturing en invloed
◾ Balans en energie: omgaan met tegenstrijdige eisen van jezelf en je omgeving, beter in je energie
◾ Communicatie: authentiek, effectief en in verbinding met je omgeving
◾ Zelfvertrouwen: lef, beslistheid en in je kracht.

Vol energie ben ik gestart met mijn bedrijf PRYD talent management! Ik ben een betrokken en gepassioneerde professional. In mijn gesprekken gebeurt er iets; ik confronteer, spiegel, benoem en intervenieer. Ik luister vanuit oprechte interesse. En jij bepaalt op welk tempo bakens verzet worden. Immers de regisseur van je leven en loopbaan ben jij. Ik reik de hulpmiddelen aan. Ik werk praktijkgericht en pragmatisch zodat je met de inzichten snel aan de slag kan. Ik ben gecertificeerd consultant en geïnspireerd door MBTI, Systemisch Werk, Transactionele analyse, NLP, positieve psychologie, RET en diverse loopbaaninstrumenten.

Kenmerkend voor mijn persoonlijkheid: enthousiasmeren, inspireren, doelgericht, (organisatie)sensitief, persoonlijk leiderschap, sterke sociale & communicatieve vaardigheden.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt