Leden

Erve-Scholgens

Monique van Erve-Scholgens

Ondernemer
badge RLP
 • Loopbaanontwikkeling
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Beroepskeuze begeleiding
 • Training/opleiding

Contact

 • +31455452281 (vast)
 • +31637530745 (werk)

http://www.lucid-consultancy.nl

Heyendallaan 82 c 6464 EP KERKRADE

Eruit halen wat eruit te halen valt, voor jezelf en voor je omgeving!

Over Lucid


Wie?

Ik, Monique van Erve, ben de trotse en gedreven dame achter Lucid Euregio Consultancy.

Het is mijn passie om mensen en organisaties te begeleiden bij hun ontwikkeling en hen te verbinden met anderen, middels persoonlijk contact en empatisch vermogen. Ik ben een bruggenbouwer en een toekomstgerichte denker, met het oog op kennisdeling, innovatie en omgevingsbewustzijn. Mijn collega’s omschrijven mij als een echt mensen-mens. Zacht op de mens, hard op de inhoud, met oprechte interesse. Mijn omgeving typeert me als iemand die de lijnen uitzet en de structuur bewaakt, en daarbij een hartstochtelijke betrokkenheid heeft voor de persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van mens en omgeving.monique-lucidHoe?

Mijn aanpak is open en helder, vertrouwen is het sleutelwoord. Het creëren van een wederzijdse vertrouwenssfeer is een eerste en zeer belangrijke stap om authentiek te kunnen zijn. De basis van waaruit onze sessies zullen starten.

In eerste plaats zal er altijd een vrijblijvend gesprek plaatsvinden waarin we persoonlijk met elkaar kennis maken. Hierbij inventariseer ik jouw wensen met betrekking tot je persoonlijke vraag of de organisatie vraag. Tijdens ons kennismakingsgesprek bekijken we wanneer we willen beginnen met het traject en op welke locatie. Je bent van harte welkom op ons sfeervolle kantoor in Kerkrade, maar het is ook mogelijk om onze sessies op locatie te houden, bijvoorbeeld bij jouw thuis of op jullie kantoor.

Aan de hand van dit vrijblijvende gesprek stel ik een goed doordacht plan van aanpak en een financieel voorstel op. Wanneer er nog aanvullende wensen zijn kunnen deze uiteraard ingepast worden in het traject. Na akkoord kunnen we van start. Bij de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden kun je er vanzelfsprekend van uitgaan dat ik zeer discreet zal zijn en dat eventuele bedrijfsinformatie uiterst vertrouwelijk behandeld zal worden.


Wat?

Lucid Euregio Consultancy biedt haar klanten conceptontwikkeling, procesbegeleiding, coaching, talentontwikkeling en loopbaan- begeleiding met oog voor persoonlijke wensen en ontwikkeling.

Ik geloof er in dat een gerichte focus op jouw (organisatie)wensen, dromen en doelen de basis is voor het optimaal ontwikkelen van jouw talent. Wanneer je jouw focus, passie en talenten kunt verbinden, kom jij of komt jouw organisatie volledig tot bloei, met geluk en opbrengst als resultaat!Waarom?

Lucid Euregio Consultancy is ontstaan vanuit mijn drijfveer om voortdurend het beste in mijzelf en anderen naar boven te brengen.

Ik ben een bezige bij en ben altijd geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen. Ik luister naar wat mensen bezighoudt en ik omring mezelf graag met open en eerlijke mensen, van wiens gezelschap ik ontzettend kan genieten.

Ik hou van ondernemerschap, wederzijdse inspiratie, persoonlijke ontwikkeling, management en creatief bezig zijn. Ik haal voldoening uit eigen ontwikkeling en kan intens genieten van de ontwikkeling van anderen. Een mens is nooit uitgelezen of uit geleerd!

Ik streef ernaar om samen te werken in een transparante sfeer, waarin mensen op een respectvolle manier met elkaar omgaan. Waar ruimte en zichtbare aanmoediging is voor passie en gedrevenheid ten behoeve van resultaatgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling, om uiteindelijk de kwaliteit van werken, resultaten en leven te bevorderen.

Eruit halen wat eruit te halen valt, voor jezelf en voor je omgeving!
DIENSTEN


Re-integratie & Outplacement


Positieve psychologie


Conceptontwikkeling


Procesbegeleiding


Loopbaanbegeleiding

CONTACT

Monique van Erve
T 06 37 53 07 45
E info@lucid-consultancy.nl

Heyendallaan 82c
6464 EP Kerkrade
FACEBOOK

Werkvelden

 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Maatschappelijke organisatie
 • Wetenschap
 • Overheidsorganisatie
 • Particuliere markt