Leden

Bree

Maaike van Bree

Loopbaancoach / Re-integratiecoach
badge RLP

Contact

  • +31610391186 (mobiel)
  • +31619274786 (werk)

http://www.loopbaancoachuden.nl

Bijland 602 5403 VK UDEN

Volg het pad van jouw dromen, niet het pad van andermans verwachtingen

Als loopbaanprofessional werk ik vanuit de overtuiging dat iedereen de antwoorden op zijn of haar loopbaanvraag al in zich heeft. Met behulp van oefeningen, opdrachten en gesprekken help ik om inzicht te geven in jezelf en de loopbaanrichting die van nature bij je past. Hierbij maak ik gebruik van de kennis, methoden en technieken die ik zelf heb opgedaan in mijn opleidingen, Personeelsmanagement, Loopbaancoaching en NLP en zeker ook van de ervaring in mijn eigen loopbaan en mijn werkervaring als loopbaancoach, HR professional en re-integratiedeskundige.
Ik krijg er energie van om mensen te begeleiden en coachen om tot een concreet actieplan te komen en zelf de regie van hun eigen loopbaan in handen te nemen.

Daarnaast werk ik als re-integratiecoach bij A&P Partners. In een tweede spoortraject begeleid ik medewerkers om te kijken naar mogelijkheden en weer perspectief te zien op de arbeidsmarkt, ondanks en soms dankzij beperkingen. Door beroepenoriƫntatie, sollicitatietraining en activatie coaching help ik ze zelfredzaam te worden in de zoektocht op de arbeidsmarkt met als doel een passende functie te vinden, waarin duurzaam en vitaal gewerkt kan worden.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Particuliere markt