Leden

Hegeman

Anouk Hegeman

Loopbaancoach
badge RLP

Contact

  • +31383310540 (werk)

https://www.werkis.nl/loopbaancoach

Europa-allee 6 8265 VB KAMPEN

Ik werk vanuit een open, geduldige en positieve houding. Op deze manier werk ik samen met de kandidaat aan persoonlijke ontwikkeling en naar een concreet resultaat zodat de kandidaat (weer) vooruit kan in zijn of haar loopbaan.

Verder met werk is onze missie. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zich kan ontwikkelen. Vanuit een persoonlijke benadering brengen we mensen verder in hun professionele carrière. Oprechte interesse en een resultaatgerichte houding staan hierin centraal. Als loopbaancoach zet ik betrouwbare en valide instrumenten in zoals assessments. Daarbij ben ik realistisch en positief kritisch en voeg ik waarde toe aan organisaties en kandidaten dat leidt tot een verbeterde profilering op de arbeidsmarkt. Vanuit het centrum van werk bieden we onderstaande diensten aan:

* Loopbaanbegeleiding
* Assessments
* Outplacement

Als assessor ben ik getraind om competenties, capaciteiten en persoonlijkheid te meten. Een assessment is een betrouwbaar en valide instrument voor het voorspellen van het succes in en de aansluiting bij een (nieuwe) functie. Hierdoor kunnen selectiekeuzes en opleidingskeuzes beter gemaakt worden. Daarbij is een assessment een krachtig instrument om in te zetten in het kader van ontwikkeling en tijdens een loopbaantraject. Ik ben gecertificeerd voor de assessments van LTP en Pearson.

- Selectieassessment
- Ontwikkelassessment
- Persoonlijkheidsassessment
- Capaciteitentest
- Competentietest
- Interessetest
- Drijfverentest

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt