Leden

Golbach

Yvon Golbach

ICF & NOLOC Certified Career Coach, Energie & Stress expert, Business Owner, Trainer.
badge RLP

Contact

  • +31613949293 (werk)

http://www.zestforwork.com

Kastanjelaan 400 5616 LZ EINDHOVEN

Big journeys start with small steps

Nuchter, Onderbouwd, Empatisch, To the point, met een vleugje Humor en Zest.
Als coach en loopbaan begeleider ga ik heel graag met jou aan de slag om je te ondersteunen om zelf je loopbaan in handen te nemen. Stap voor stap op weg naar werk dat aansluit bij jouw leven en ambities.

Succes is vandaag de dag persoonlijk: het is voor ieder individu anders. Mijn missie en die van Zest for Work: Werkomgevingen creƫren waarin persoonlijk en zakelijk succes hand in hand gaan. Waarin individuen het stuur van hun loopbaan in eigen handen nemen. Waarin de focus ligt op gezonde, gelijkwaardige arbeidsrelaties tussen werknemer en leidinggevende. Wij helpen mensen uitblinken in de huidige werkcontext, zonder dat dit ten koste gaat van hun productiviteit, inzetbaarheid en vitaliteit op de lange termijn. Werknemer blij, werkgever blij. Zo simpel is het.

We doen dat met een netwerk van zeer gekwalificeerde coaches, trainers en adviseurs. Onze experts hebben jarenlange ervaring en bieden innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde workshops, coaching en advies. In een breder Acedemy netwerk zijn we Nederlandse partner van TalentLogiQs, spin off van de universiteit Antwerpen en leider op gebied van evidence based HR intelligence. Gezamelijk vertalen we de laatste wetenschappelijke inzichten naar impactvolle oplossingen voor organisaties en hun mensen.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Particuliere markt
  • Wetenschap

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • Overig