Leden

Loen

Fida van Loen

Loopbaancoach & Recruitment Consultant
badge RLP

Contact

http://www.projob.nl

Van Baerlestraat 63-65 1071 AR AMSTERDAM

'Regie (terug)nemen in je leven leidt tot beweging en ontwikkeling, waarbij grote veranderingen vaak tot stand komen door kleine stapjes te nemen in de richting van je doel.'
Sinds 2006 ben ik werkzaam bij Projob, HR specialist in Amsterdam. Eerst als recruitment consultant en sinds 2018 ook als coach in loopbaanbegeleiding en outplacement. Ik volgde de Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur bij Vista Nova, School voor loopbaan en leiderschap in Utrecht. Hier heb ik leren werken met de methode van het Koersonderzoek, waarbij je via zelfreflectie als stuurman van je eigen leertraject van verleden naar heden en vervolgens naar de toekomst beweegt. Op deze manier krijg je beter zicht op wie je bent, wat je innerlijke drijfveren en talenten zijn, je wensen, verlangens, dromen en hoe je deze kunt concretiseren in een loopbaanperspectief.

Coaching, loopbaancoaching/outplacement;
Individuele gesprekken, waarin vragen worden gesteld die gaan over wat jou boeit en motiveert in werk en wat (mogelijk) niet meer. De ontwikkelvragen zijn gericht op wat jou helpt om succesvol te zijn in het werk dat je dagelijks doet of wil gaan doen, in combinatie met je privéleven.

Speedcoaching;
Tijdens een kort en persoonlijk gesprek van max. 45 minuten, heb je de mogelijkheid om op een snelle manier tot de kern van de vraag te komen, een inzicht te krijgen of een bevestiging van iets, een richting te bepalen om daarna weer beter keuzes te kunnen maken of stappen te kunnen zetten op persoonlijk en professioneel vlak.

Elk traject is persoonlijk en dus maatwerk. Door mijn ruime ervaring met de steeds wisselende arbeidsmarkt, mijn actuele kennis van organisaties en functies en mijn toegankelijke benadering van cliënten, kan ik mensen professioneel begeleiden en regelmatig ook bemiddelen naar een nieuwe functie als dat gewenst is. Met oog voor sfeer en veiligheid, maak ik gebruik van mijn creativiteit, sensitiviteit en humor bij het in beweging krijgen van mensen.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt
  • Wetenschap