Leden

Noort

Marijke van Noort

Directeur / Eigenaar / Coach
badge RLP

Contact

  • +31654633793 (mobiel)
  • +31172499386 (werk)

http://www.castellumconsult.nl

Gerberastraat 29 2431 XM NOORDEN

RESULTAAT en een FIJNE SAMENWERKING.

Dat is wat ik te bieden heb. Al 25 jaar zet ik mijn kennis, ervaring en connecties in om voor jou en/of jouw medewerkers een fijn werkklimaat te realiseren. Op de eigen werkplek of daarbuiten. Mijn bedrijf Castellum Consult is er voor iedereen. Van directieleden tot praktisch geschoolden. Ik heb ze in al die jaren allemaal mogen helpen met prima resultaat en veel plezier. Mijn grote kracht ligt in menselijkheid, 'anders kijken' en flexibiliteit, en daarbij ben ik een prettig mens om op ieder niveau mee te praten.

Stress op het werk of privé, burn-out, collectief/individueel outplacement, re-integratie 2e spoor en werkloos werkzoekenden zijn hoofdmoot van mijn werkzaamheden. Daar ligt mijn hart en mijn expertise. Uiteraard laat ik me, als professional, zelf ook trainen en coachen om kennis te vergroten, te reflecteren, en blinde vlekken zichtbaar te maken, Zo vind ik steeds weer nieuwe paden.

Elk traject of serie gesprekken is maatwerk en wordt in goed overleg samengesteld. Hierdoor is er snel en gericht resultaat. De testen die ik eventueel gebruik zijn van de beste kwaliteit en brengen o.a. de persoonlijkheid (BIG 5), competenties, drijfveren en werkstijlen in beeld. Daarnaast maak ik gebruik van moderne technieken, zodat er altijd een actueel beeld is van de arbeidsmarkt. Voor wie het wat exotischer wil kunnen (spiritueel) enneagram, astrologie en tarot worden ingevlochten. Voor mensen met een whiplash heb ik speciale programma's.

Ik werk zowel (projectmatig) binnen organisaties als op mijn eigen locaties in Alphen aan den Rijn en Noorden (gemeente Nieuwkoop). Ik werk/heb gewerkt voor o.a. Noble Mobility, Dixi Sanitary Services, Libbey International, Gemeente Amsterdam, Ministerie SZW, L'Oreal, Executive Mobility Group, ROC Flevoland, ROC Midden Nederland, ROC TOP, Beercoo Schoonmaakdiensten, edilon)(sedra en vele individuen in functies als Marketing Director International, Sales Manager International, Directeuren van Internationale en MKB bedrijven, chauffeurs, proces operators, docenten, supermarktmanager, reisadviseur, etc.

Mijn ambitie is om mijn werk over de grens te brengen, waarbij ik mijn liefde voor reizen, mensen en mijn werk perfect kan combineren en de mensen en organisatie die dat nodig hebben persoonlijk kan bezoeken en ondersteunen.

"Je bent zeer breed georiënteerd en je bekijkt het leven vanuit een zeer breed spectrum = holistisch. Dit maakt dat je voor mij op alle lagen met mij meekijkt en niet slechts gedeeltelijk. Deze brede blik maakt je bijzonder in de gesprekken, de coaching en het contact. Je gebruikt hier al jouw talenten voor en weet me te raken en te confronteren op een hele respectvolle en empathische wijze. Jouw liefde voor het leven, je kennis en (levens) ervaring en de openheid over jezelf maken je tot een hele persoonlijke coach. Onze gesprekken waardeer ik daarom met een 10!", omschreef een van mijn cliënten mij (zelf manager sociaal domein en re-integratiedeskundige).
Meer aanbevelingen zijn te vinden op http://www.castellumconsult.nl/aanbevelingen.html , op mijn LinkedIn pagina of op Google https://g.page/r/CfthJs5l_HhYEBA

Ik kijk uit naar een persoonlijke ontmoeting en ga graag samen met je aan de slag om die volgende stap te zetten.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt
  • Vereniging

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • NVP