Leden

Hulsebosch

Annelies Hulsebosch

Loopbaancoach
badge RLP

Contact

  • 0623652333 (mobiel)
  • +31623652333 (werk)

http://www.annelieswerkt.nl

Cicero 22 2211 ZS NOORDWIJKERHOUT

Een visie in het NU

In mijn carrière heb ik niet alleen als loopbaancoach gefloreerd, maar ik ben ook trots op mijn diverse ervaring in de Zorg & Welzijn. Mijn professionele reis heeft zich uitgestrekt over verschillende organisaties met diverse doelgroepen, wat mijn begrip van de complexiteit en de unieke uitdagingen van deze sector heeft verdiept.

Mijn specialisatie omvat trainingen in Adem, Mindfulness en Lichaamswerk en Werkgeluk, specifiek gericht op professionals in de zorg, welzijn en jeugdhulpverlening. Als werkgelukdeskundige en loopbaancoach ben ik vastbesloten om een positieve impact te creëren op het welzijn van professionals, gebaseerd op mijn uitgebreide ervaring in de Zorg & Welzijn.

Gedurende mijn loopbaan, waarin ik meer dan 1000 mensen heb gecoacht en getraind, ben ik de bevlogen eigenaar geworden van het training- en coachingsbureau Buro Anna & Annelies Hulsebosch. Mijn benadering is niet alleen creatief en oplossingsgericht, maar ook gericht op het verkennen van nieuwe wegen naar werkgeluk en het welzijn van het lichaam.

Mijn eigenschappen van grensverleggend en ontdekkend weerspiegelen zich in mijn holistische benadering van coaching. Ik ga verder dan traditionele methoden door een combinatie van Adem, Mindfulness en Lichaamswerk te integreren, waardoor ik niet alleen waardevolle tools bied, maar ook een diepgaande ervaring die gericht is op het verbeteren van het algehele welzijn.

Geboren en opgegroeid in Noordwijkerhout als de jongste van 3 kinderen in een kwekersfamilie, deel ik mijn leven nu met Marcel, twee prachtige kinderen en een hond. Naast mijn passie voor coaching koester ik een liefde voor spreken en deel ik graag mijn kennis en inzichten met anderen. Elke dag zie ik als een kans om te leren en te groeien, hoe groot of klein ook. Mijn dankbaarheid voor wat ik heb, herinner ik mezelf hier dagelijks aan. Voor mij is werkgeluk meer dan een doel; het is een reis die ik graag deel met degenen die streven naar een vervullend en evenwichtig leven.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt
  • Vereniging