Leden

Cazacu

Mariana Cazacu

Learning &Development Consultant & Coach
badge RLP

Contact

www.theloopmc.com

Koninginnelaan 11 3171 CJ POORTUGAAL

When the winds of change blows, some people build walls and others build windmills

Ik ben (team) coach en trainer en help verschillende teams en individuen op het gebied van groei en ontwikkeling. Na 15 jaar te hebben gewerkt voor Shell heb ik in 2019 heb ik THELOOPMC opgericht, een klein bureau gericht op het begeleiden van bedrijven tijdens grote en kleine veranderingen.

Vanuit mijn passie voor groei en ontwikkeling zet ik mijn expertise in om mensen te helpen bewust te worden van hun krachten en de regie over hun eigen carriere te nemen, om meer in flow te zijn en mooie prestaties neer te zetten. Mijn motto is “happy people build a better world”.
Ik gebruik performance consulting, learning needs analyses, design en facilitatie als learning professional. Als coach heb ik talloze tools vanuit de positieve, oplossingsgerichte en provocatieve psychologie toegepast. Ik richt mij op diverse vraagstukken omtrent werving en selectie, ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en het bieden van perspectief.
Als organisatie en loopbaanadviseur richt ik mij op vragen rondom persoonlijke effectiviteit, werkgeluk, talentmanagement, loopbaan en mobiliteit. Graag bied ik inzicht en begeleid ik de stap naar ontwikkeling op individueel, team en organisatieniveau. Samen onderzoeken we de kwaliteiten en ontwikkelpunten om te bepalen of iemand passend is in een functie en/of hoe iemand verder kan groeien als professional. Dit alles doe ik met aandacht voor de de gehele mens hoofd, hart en ziel.
Mijn werkwijze is betrokken, grondig, respectvol en resultaatgericht. Daarbij ga ik uit van de positieve psychologie, maar wel ook met een realistische, nuchtere blik. Ik zet mij iedere dag met veel enthousiasme in om mensen en bedrijven te helpen het beste uit zichzelf te halen. Iemand helpen zijn vraag helder te krijgen en deze door hem/haar te laten beantwoorden drijft mij in het werk.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)