Leden

Winnemuller

Lian Winnemuller

(team-)coach, trainer, adviseur
badge RLP

Contact

  • +31651691019 (vast)
  • +31651691019 (mobiel)
  • +31651691019 (werk)

http://www.lianwinnemuller.nl

Springweg 7 Lian Winnemuller 3511 VH UTRECHT

Terug naar de kern en het verbinden van hart en zakelijkheid door echt te luisteren.

Met individuen en teams werk ik graag samen op het snijvlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Omdat daar de meeste ‘winst’ te behalen is. Want wat geeft het energie wanneer je op je plek staat, je weet hebt van je kwaliteiten en die inzet. Je gehoord, gezien & uitgedaagd wordt. En wat een werkplezier wanneer je in een veilige en respectvolle setting op een prettige manier kunt samenwerken met je collega’s. Samen kun je dan bergen verzetten en veerkrachtig anticiperen op de veranderende omgeving en de ongewisse toekomst.

Vanuit mijn praktijk begeleid ik:
- individuen: op het gebied van loopbaan & levensloop (werk, relaties, burn-out, verlies & zingeving, voor persoonlijke & spirituele ontwikkeling)
- teams: van startend team naar succesvol team (hoe doorloop je de fases als leider en als team?), Wat doe je als er gedoe is in je team? Aanvullende thema's zijn: goed samenwerken, effectief & verbindend communiceren, omgaan met emoties, veranderingen & conflicten en persoonlijk leiderschap.

De doelgroepen waar ik me op richt zijn professionals, projectleiders, leidinggevenden en ondernemers.
Mijn opdrachtgevers zijn: zorginstellingen, gemeenten, justitie, bedrijven, zakelijke dienstverlening, adviesbureaus, vervoersbedrijven, opleidingsinstituten en zzp’ers. Daarnaast begeleid ik particulieren.
Mijn toegevoegde waarde is de ander echt zien en horen, naast iemand staan, een ander geluid bieden, structuur aanbrengen, complexe zaken eenvoudig maken, weet hebben van psychologische processen en de onderstroom, 30 jaar kennis en ervaring in organisaties en begeleiden van individuen en teams naar bewustwording en een stap op weg naar een gewenst doel.
Bij alle vraagstukken maak ik gebruik van inzichten en instrumenten van systemisch werken, TA, NLP, RET, IoPT en Theory U. In afstemming met de opdrachtgever/cliënt kies ik voor een aanpak die aansluit.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt
  • Wetenschap