Leden

Lange

Astrid de Lange

Register Loopbaanprofessional
badge RLP

Contact

www.straidahead.nl

Klooster 1 A 4132 BM VIANEN

De juiste medewerker op de juiste plek op het juiste moment in de loopbaan.

Met ruim 30 jaar werkervaring binnen het HR-vakgebied heb ik mij de afgelopen 18 jaar als zelfstandige gespecialiseerd als register loopbaanprofessional. Mijn bedrijf StraidAhead B.V. is gevestigd in de historische binnenstad van Vianen.

Net als ieder mens is ook elke loopbaan uniek. ‘Talent’ zie ik als een unieke combinatie van karakter, competenties, initiatief en energie. Daarom staat een individuele, persoonlijke en praktische aanpak in mijn manier van werken centraal.

Ik werk met maatwerktrajecten en maak gebruik van de biografische methodiek van Hoogendijk. Deze methode zorgt voor inzicht en verdieping in de gemaakte keuzes tot nu toe. Met het eigen levensverhaal als de bron van zelfontdekking inventariseren we persoonlijke wensen, kansen en mogelijkheden. Stap voor stap worden antwoorden gevonden op actuele vragen: wie ben ik?, wat kan ik? en wat wil ik?

Als onafhankelijke gesprekspartner sta ik naast mijn cliënten in een coachende en faciliterende rol. Zo geef ik ze zelf de regie tijdens het traject en probeer ik ze in staat te stellen om bewuste keuzes te maken.

De uitkomst van een loopbaanadviestraject zorgt ervoor dat iedereen weer regisseur van de eigen loopbaan wordt en talent weer op scherp wordt gezet.
De juiste medewerker op de juiste plek op het juiste moment in de loopbaan is mijn motto.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt
  • Vereniging
  • Wetenschap