1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > Ontwikkeladvies voor vijfenveertigplussers
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 19-12-2017 Waar | Theater De Omval Diemen
Ontwikkeladvies voor vijfenveertigplussers

Het maximale aantal deelnemers is 35 personen.

Beschrijving

Waar en wanneer 
Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 19 december 2017. Aan- en afmelden kan alleen via de website.

Locatie
Theater De Omval
Ouddiemerlaan 104 
1111 HL DIEMEN 

Ontvangst
16.00 uur - Inloop met koffie en thee
16.30 uur - Aanvang bijeenkomst
17.30 uur - Einde bijeenkomst 

Voor wie? 
De bijeenkomst is bedoeld voor loopbaanprofessionals die lid zijn van Noloc en die voldoen aan de vereisten van het Ministerie om mee te kunnen doen aan de subsidieregeling  en die zich vooraf aan deelname aan de bijeenkomst hebben verdiept in de subsidieregeling en de Q&A, die is verstrekt door het Agentschap.
Dit laatste is handig, zodat we allen eenzelfde mate van kennis hebben bij start van de bijeenkomst en optimaal het vragenuur kunnen gebruiken. 

Onderwerp
Op 4 december 2017 is een nieuwe subsidieregeling in werking gegaan, genaamd Ontwikkeladvies.

Het Ontwikkeladvies is een subsidieregeling lopend tot 1 juli 2019 voor werkenden van 45 jaar en ouder in specifieke beroepsgroepen. Ontwikkeladvies is een product van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Agentschap SZW. Loopbaanadviseurs kunnen deze subsidie aanvragen.

Voor loopbaanadviseurs die voldoen aan de vereisten van het Ministerie om mee te kunnen doen aan de subsidieregeling kan tijdens deze bijeenkomst vakinhoudelijk van gedachten worden gewisseld en kunnen vragen worden gesteld aan collega’s, die vrijwel alles weten van het Ontwikkeladvies.

De informatie van het Ontwikkeladvies als ook de handleiding voor loopbaanadviseurs is in elk geval t/m 1 juli 2019 vindbaar op de bibliotheek van Noloc: klik hier.

Werkwijze
Het wordt een open uitwisseling over de vragen, die worden ingebracht, met als doel:

1. Noloc leden gedegen te informeren over het Ontwikkeladvies, zodat zij goed hun klanten, werkenden en werkgevers, kunnen betrekken en bedienen.

2. Voor Noloc leden en Noloc: samen te kunnen werken met alle betrokken samenwerkingspartners, zodat zoveel mogelijk mensen – werkenden, werkgevers en loopbaanadviseurs - met het Ontwikkeladvies kennis maken en aan de slag kunnen.

Graag ontvangen de sprekers, als dat lukt, de vragen vooraf, zodat zij die eventueel kunnen clusteren en zoveel mogelijk vragen binnen het vragenuur aan bod kunnen komen en worden beantwoord.
Zou je jouw vragen willen mailen naar Marlies van Venrooij

Achtergrond sprekers
Marlies van Venrooij is loopbaanadviseur, trainer, auteur en hoofdredacteur bij LoopbaanVisie.
Marjolein Hins is o.a belangenbehartiger bij Noloc en praktisch verbinder, die door overzicht, advies en samenwerking zorgt voor het bereiken van impact.

Samen zijn zij OntwikkelRijk!
Hun motto is: neem zelf regie over de verandering en vind je plek in het geheel. Dat doen zij zelf ook en vonden hun plek o.a. binnen het project Ontwikkelvoucher, dat samen met Noloc zorgde voor input voor het Ontwikkeladvies. Zij zijn vanaf de start betrokken geweest en kunnen vrijwel alle vragen direct beantwoorden danwel zorgen dat deze later worden beantwoord.