26
05
21
Methoden & technieken

Webinar: 'Een leven lang kiezen'

Wie: Evelyne Meens
Waar: Online

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

Waar, wanneer en inschrijven
Dit webinar vindt plaats op woensdag 26 mei om 20.00 uur. Aanmelden kan via de website! Log in op de website en meld je met de aanmeldknop onderaan deze pagina aan vóór 25 mei 19.00 uur. Hierdoor krijg je toegang om het webinar live via de Noloc Academie te volgen. 
Wil je het webinar graag op een later tijdstip bekijken? Dan hoef je je niet aan te melden. Wanneer je naar de Noloc Academie gaat, kun je het webinar op ieder gewenst tijdstip bekijken. 

Graag informeren we je over de nieuwe manier van inloggen op de Noloc Academie, dit kan namelijk zeer gemakkelijk via de Noloc website! Volg onderstaande stappen om via de Noloc website in te loggen op de Noloc Academie:

- Ga naar 'Kennis' op de Noloc website
- Klik onderaan op 'Noloc Academie'
- Klik vervolgens op de afbeelding waarna je wordt verwezen naar een pagina om in te loggen op 'Mijn Noloc'. Vul jouw gegevens in en klik op 'Inloggen'. 
- Je wordt automatisch verwezen naar jouw account op de Noloc Academie

Onderwerp
Kiezen doe je een leven lang. En ieder van ons kan daar af en toe wat hulp bij gebruiken. Deze lezing wijst de weg bij de begeleiding van coachees die worstelen met keuzestress.

Het is mooi als je een coachee kan helpen bij het maken van een passende loopbaan- en levenskeuze. Het is nóg mooier als je je coachee een volgende stap kan laten zetten in het leren kiezen: een levensvaardigheid waar hij/zij een leven lang profijt van heeft. Welke richtingaanwijzers bestaan er bij dat kiezen? Als antwoord op die vraag zal Evelyne Meens de Zelfdeterminatie-Theorie bespreken en hoe je deze theorie kan omzetten naar jouw coaching praktijk.

De lezing biedt een theoretische kapstok met praktische voorbeelden en oefeningen die loopbaancoaches in hun dagelijks praktijk kunnen toepassen.

Over de spreker
Evelyne Meens behaalde een master in Bedrijfseconomie en maakte dertien jaar later de levenskeuze om alsnog Psychologie te gaan studeren. Daarna promoveerde ze op het onderwerp motivatie in samenhang met studiekeuzes en studiesucces. Ze is als senior onderzoeker en adviseur verbonden aan Fontys Hogescholen. Daarnaast schrijft ze en geeft ze lezingen en Webinars. Ze wordt enthousiast wanneer ze bevindingen uit de wetenschap kan vertalen naar de praktijk van alledag. Haar onlangs verschenen boek Een leven lang kiezen is daar een mooi voorbeeld van.

200 / 500 personen aangemeld.