17
06
19

Meet en Greet!

Wie: Angelic Bloemberg
Waar: Onderwijslocatie De Witte Dame, Emmasingel 28 in Eindhoven

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Voor alle Noloc-bijeenkomsten in mei en juni zijn wij momenteel aan het inventariseren of deze online toch doorgang kunnen hebben of dat wij deze verplaatsen naar een later moment in het jaar. Ook zijn wij druk doende om extra webinars in te lassen zodat we ons allemaal ook in deze periode kunnen blijven bijscholen in ons vak. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden hier terug te kijken.

Ontmoet je vakgenoten, ontmoet Noloc!

Wil je kennismaken met Noloc collega's bij jou in de omgeving, meer weten over waar de vereniging hard aan werkt, meepraten over belangrijke thema’s, kennis delen en leden van bestuur en ledenraad ontmoeten? Wees dan welkom op de Noloc Meet en Greet.

Onder het genot van soep met broodjes en later een drankje met versnapering krijg je informatie de vereniging, houden we je op de hoogte van het laatste nieuws en gaan we met elkaar in gesprek over een nader te bepalen thema. 

Elk Noloc lid is welkom, of je nu net bent begonnen of al 10 jaar lid bent.

Kom naar de Meet en Greet!

Programma
18.00 uur - Inloop met soep & broodjes
18.30 uur - Start bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst

Locatie
Onderwijslocatie De Witte Dame
Emmasingel 28
Eindhoven

De Witte Dame ligt in het centrum van Eindhoven, op tien minuten loopafstand van NS-station Eindhoven. Houd er rekening mee dat Fontys Hogeschool HRM en Psychologie geen eigen parkeergelegenheid heeft. De dichtstbijzijnde (betaalde) parkeergelegenheden zijn parkeergarages de Witte Dame of de Admirant. Klik hier voor een routebeschrijving.

11 / 35 personen aangemeld.