16
01
20

'Jobrepair of hoe je banen anders organiseert’

Wie: Wim Thielemans
Waar: Vergaderruimte Eindhoven

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Nu we elkaar weer in beperkte(re) aantallen en met aangescherpte maatregelen mogen ontmoeten zijn wij druk doende de fysieke bijeenkomsten opnieuw te plannen. Uiteraard conform de richtlijnen en in nauw overleg met de betrokken locaties om ieders veiligheid te waarborgen. Ook blijven wij webinars en online workshops aanbieden. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden terug te kijken, klik hier.

Waar en wanneer 
Deze regiobijeenkomst vindt plaats op donderdag 16 januari 2020. Aanmelden kan vanaf maandag 9 december 2019. Kosteloos afmelden kan tot maandag 13 januari 18.00 uur. 

Locatie
Vergaderruimte Eindhoven
Kerkstraat 34
5611 GK EINDHOVEN

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Is het aanbod voor beginnende of ervaren loopbaanprofesionals?
Voor beide.

Relevantie voor loopbaanprofessionals:
De wereld van werk verandert erg snel. In de toekomst worden banen veel meer fluïde en minder vastgelegd in jobbeschrijvingen. Een loopbaankeuze maken vanuit diploma’s werd al vervangen door het inzetten op competenties. De nieuwste vaardigheid leer je vandaag on-the-job. Attitude en motivatie zijn de sleutelwoorden om na te gaan of je de nieuwe baan of vaardigheden graag zal doen en makkelijk onder de knie zal krijgen. Kan jij op complexe loopbaanvragen goede antwoorden geven met jouw huidige instrumenten of heb je aangepaste tools nodig?

Word de Loopbaanbegeleider 3.0!

Onderwerp
Ieder heeft het recht om zijn baan te mogen herstellen. Maar mensen weten niet hoe. Jobrepair biedt een toolkit om aan ieders baan te sleutelen. Met het CACTUS-model kies je de snelste, simpelste en slimste weg om twijfels en motivatie te herstellen en een job future-proof te maken. 

  • Hoe ga je een loopbaan ‘onttwijfelen’ ?
  • Tips om werkgezondheid te creëren en de eigen regie te voeren in je werk

Een circulaire job bouwen; hoe begin je daar aan?

Achtergrond gastspreker
Wim Thielemans is Vlaams expert in de wereld van werk. Al twintig jaar herkent hij trends om de werkplek van de toekomst te creëren. Organisaties zoals Delhaize, DuPont, De Kringwinkel, EY, HP, Ministerie van Financiën en Securitas huren hem in voor zijn werkbare oplossingen. Hij introduceerde als eerste Jobcrafting en Teamcrafting in België. Zijn vorige boek Slim Interviewen werd in Nederland genomineerd voor beste boek voor recruiters.

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie dagen / 72 uur voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 45,- excl. btw in rekening gebracht. 

28 / 37 personen aangemeld.