Over Een werkvloer vol Boomers, generatie X, Y en Z… Kom jij er nog uit?

13
06
22

Een werkvloer vol Boomers, generatie X, Y en Z… Kom jij er nog uit?

13 juni organiseren we een webinar ism de HvA

Generatieverschillen dus, wat zijn de verschillen en hoe kan je daar als professional het beste mee omgaan? Meer kennis over de verschillende manieren om generaties te benaderen, helpt om te profiteren van wat de verschillen te bieden hebben. Talenten vinden, risico op burn-out verlagen, de kans op langdurig werkgeluk vergroten, mensen meenemen in veranderingen, je komt het als loopbaanprofessional allemaal tegen.

Wijnand de Jong helpt mensen te begrijpen hoe generaties van elkaar verschillen en hoe die verschillen juist voordelen opleveren. Hoe de verschillen helpen, om beter te kunnen werken en samenwerken. Met meer plezier, betrokkenheid en effectiviteit.

Wijnand de Jong is sociaal psycholoog en generatie-expert. Het eerste misschien niet. Als psycholoog werkte hij voor verschillende adviesbureaus in Nederland. En ook in het buitenland, voor twee universiteiten in Kuala Lumpur. Hij geeft colleges en trainingen aan studenten van de Hogeschool van Amsterdam, waar hij door het management van de studie Toegepaste psychologie werd gekozen als Excellent Docent. En door studenten tot Docent van het Jaar.

Programma
20.00 - 21.00 uur

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen