Workshop Festival

Workshop Festival: ‘Iiiieee!!! Een topdag.’

“Een kleurrijk presentje. Een kleurrijke dag. Geïnspireerd thuisgekomen van het Noloc Workshop Festival in Nieuwegein. Interessante workshops gevolgd o.a. wandelcoaching en ACT in loopbaancoaching. Maar de meeste toegevoegde was toch wel het 'live' contact met vakgenoten. Leuke nieuwe & oude ontmoetingen!”, schrijft loopbaancoach Jacqueline Kamp enthousiast op LinkedIn.

Vooral dat laatste aspect kwam veelvuldig terug in de reacties na afloop van het eendaagse vakcongres voor Noloc-leden op 29 september jl. Los van het gevarieerde inhoudelijke programma, was het vooral heel erg fijn om elkaar weer live te ontmoeten en bij te praten met vakgenoten. Oude contacten werden aangehaald, nieuwe connecties kwamen tot stand. Dat begon al tijdens de opening van voorzitter Angelique Jansen, die opriep kort kennis te maken met de buurman of buurvrouw. Een geroezemoes van jewelste volgde. Het was tekenend voor die dag. Ook loopbaancoach Claar Urbanus kijkt tevreden terug: “Vandaag veel gehoord, geleerd en gepraat op het jaarlijkse Noloc congres. 250 loopbaanprofessionals bij elkaar, in zeer interessante workshops en we eindigden met een haka. Iiiieee!!! Een topdag.” 

Partners, sprekers en deelnemers: bedankt dat jullie er waren. Gemist? Bekijk de foto's en de filmreportage van het Noloc Workshop Festival. 

Noloc-congresdag 29 juni 2023

De volgende landelijke Noloc-congresdag vindt plaats tijdens het IAEVG-congres in Den Haag. Zet donderdag 29 juni in je agenda en boek nu je ticket met vroegboekkorting! Meer info over het programma volgt.