Wandelcoaching Experience

Linkedin Wandel coaching

Tijdens de editie van de Week van de Loopbaan 2022 is het mogelijk om deel te nemen aan de Wandelcoaching Experience. Verspreid over Nederland, bieden 60 wandelcoaches korte wandelcoachsessies in de natuur aan. Zo hebben werkenden, werkzoekenden of werkgevers de mogelijkheid om te ervaren wat de waarde is van wandelcoaching bij het vinden van antwoorden op loopbaanvragen. De Wandelcoach Experience vindt plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 september. Bekijk hier de video. 

Informatie en aanmelden
Meer informatie over de wandelcoaches die meedoen en hoe je je kunt aanmelden voor een Wandelcoaching Experience bij jou in de buurt, vind je op:

Inspiratie opdoen?
Ter inspiratie zijn er voor zowel coaches als coachees diverse podcasts opgenomen. In de podcastserie ‘Op pad met je loopbaan’ gaan we in gesprek met loopbaancoaches die letterlijk op pad gaan met coachees. Wat is het verschil tussen wandelcoaching buiten in de natuur en coachgesprekken in een binnenruimte? En wat is de meerwaarde van deze vorm van loopbaancoaching voor jou als coachee? Diverse loopbaan-wandelcoaches vertellen waarom Wandelcoaching zo goed werkt. Je luistert de podcasts via https://lnkd.in/emf6Vggj. Voor leden van Noloc zijn ze ook te beluisteren via de Noloc academie.