1. Home
  2. Actueel
  3. Vacatures

Vacatures

Op deze pagina vind je een overzicht van de interne vacatures binnen Noloc en externe vacatures bij  andere organisaties.


Interne Vacatures

Noloc draait op een team van ruim 150 vrijwilligers, die deel uitmaken van commissies of af en toe een korte klus doen. Ook als vrijwilliger meebouwen aan onze beroepsvereniging en ons vakgebied? Meld je aan. 

Wil jij je niet binden aan een aantal uren in de week maar wel af en toe iets doen voor de vereniging? Bezoek de klussenbank

 

Vacatures Intern/Extern
 

Noloc voorzitter 2022

Noloc zoekt een nieuwe ambassadeur voor de vereniging. Een prachtige richtinggevende rol binnen onze groeiende beroepsvereniging met duidelijke koers en ambitie op het gebied van professionalisering van de professie. Lees hieronder meer in de vacaturetekst en het functieprofiel. Je kunt tot 20 oktober 12 uur reageren door je motivatie en CV te sturen naar info@noloc.nl, ter attentie van de secretaris, Connie van der Zwan.

Vacature voorzitter
Functieprofiel voorzitter

Regiocoordinator Noord-Holland/ lid Programmacommissie

We zijn op zoek naar een regiocoördinator voor de regio Noord-Holland. Noloc heeft het land opgedeeld in zes regio’s en organiseert regionaal diverse soorten fysieke en online bijeenkomsten. Elke regio heeft een coördinator die samen met de gastvrouwen en -heren het verloop van deze bijeenkomsten faciliteert. Lijkt dit je interessant? Lees hier meer en reageer voor 1 oktober op deze vacature.

Vacature Regiocoordinator Noord-Holland/ lid Programmacommissie

Presentator/ Moderator

Het webinarteam op korte termijn uitbreiden met twee leden. De twee nieuwe leden gaan webinars faciliteren als presentator of moderator. Spreekt dit jou aan? Kijk dan hier voor de vacature en reageer voor 14 oktober op de vacature. 

Vacature Presentator/ Moderator

Lid Raad voor Beroepsregistratie

Noloc zoekt een Jobcoach die als lid zitting wil nemen in de Raad voor Beroepsregistratie (RvB) dat toezicht houdt op het certificeringsproces.

Functieprofiel voorzitter en leden RvB 
 

Voorzitter College van Belanghebbenden

Noloc zoekt een voorzitter voor het College van Belanghebbenden 
Heb je een resultaatgerichte en ondernemende persoonlijkheid en een bewezen track-record als
verbinder in samenwerkingstrajecten én wil je een rol van betekenis vervullen voor onze beroepsgroep?
Lees dan snel verder!

Lid College van Belanghebbenden

Tevens zoeken we een Jobcoach die zitting wil nemen in het College van Belanghebbenden. 
Functieprofiel leden CvB