1. Professionele attitude contact-uren
  Professionele attitude contact-uren
 2. Coachen en Adviseren contact-uren
  Coachen en Adviseren contact-uren
 3. Methoden, technieken en instrumenten contact-uren
  Methoden, technieken en instrumenten contact-uren
 4. Loopbaankunde en arbeidsmarkt contact-uren
  Loopbaankunde en arbeidsmarkt contact-uren
 5. Algemene basiskennis contact-uren
  Algemene basiskennis contact-uren

ICM Opleidingen & Trainingen | 3 dagen

Training Ondernemen voor Coaches en Trainers

Basisgegevens

Opleidingsorganisatie:

ICM Opleidingen & Trainingen
Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht

Lesplaats(en):

Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Telefoonnummer:

030-2919888

E-mailadres:

info@icm.nl

Website:

https://www.icm.nl/opleidingen-en-trainingen/coachen-als-beroep/ondernemen-voor-coaches-en-trainers/

Contactpersoon:

Martijn Koning

Doel, doelgroep, inhoud en omvang van de opleiding

Doel:

Je bent coach of trainer en je wilt je eigen onderneming starten of je huidige onderneming succesvoller maken. Je weet dat je een goede professional bent, maar het ondernemerschap is nieuw voor je. Wie zijn jouw klanten? Hoe bereik je hen en hoe zet je hun behoefte centraal? Hoe maak je jouw onderneming online zichtbaar? En op welke manier zorg je ervoor dat je voldoende kunt verdienen als coach of trainer? In deze praktijkgerichte training focus je op wie jij bent als professional, je maakt jouw ondernemersverhaal concreet én je ontwikkelt alle kennis en vaardigheden om als ondernemer succesvol te zijn op een manier die bij jou past.

Doelgroep:

Deze training is bedoeld voor coaches en trainers die praktijkgerichte kennis en vaardigheid willen ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap. Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake bij onze studieadviseurs op 030-2919888.

Omschrijving:

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak. Intake | Voorafgaand aan de training vul je een schriftelijk intakeformulier in waarin je een aantal vragen beantwoordt gericht op jouw persoonlijke situatie. Deze vragen helpen je om jouw ontwikkeldoel helder te omschrijven. Bijeenkomsten | De bijeenkomsten zijn gericht op interactie met de trainer en medecursisten. Met afwisselende werkvormen doe je kennis en inzichten op en oefen je met vaardigheden. Er is veel ruimte voor de inbreng van eigen praktijksituaties en -voorbeelden. Een ervaren trainer begeleidt de klassikale bijeenkomsten waarbij jouw leerbehoefte centraal staat. Je trainer is een vakexpert, maar bovenal je persoonlijke coach. Business challenge | Je stelt je uitdaging vast en vertaalt die in een concrete opdracht waarmee je in je werk aan de slag gaat. Halverwege de training heb je een online coachmoment met jouw trainer. Tijdens dit Skypemoment wordt je één op één begeleidt bij jouw business challenge. Op deze manier geven wij je een duwtje in de rug om anders te werk te gaan voor meer resultaat. Individuele coaching | Alle denkbare kennis is aanwezig. De trainer daagt je steeds uit om aan te geven wat je nodig hebt om je competenties te verbeteren. Je kunt de trainer via het forum van de online leeromgeving bereiken, via e-mail of via skype op het afgesproken coachmoment. Zo kom je nooit lang vast te zitten in je werk. Online leeromgeving | Naast de interactieve klassikale dagen werk je met de rijke online leeromgeving die je ondersteunt in het leerproces. Tevens is dit jouw persoonlijke leerportfolio: een verzameling van al je ervaringen als ondernemer. Na de training houd je onbeperkt toegang tot al het online materiaal ter verdieping en naslagwerk. Persoonlijk actieplan | Aan het einde van de training schrijf je een persoonlijk actieplan. Daarmee zorg je ervoor dat je doorgaat met leren ook nadat het traject is afgerond. ICM-certificaat | Heb je de gehele training gevolgd, dan ontvang je het ICM-certificaat.

Studielast

Contact-uren:

Professionele attitude: 7 uur
Coachen en Adviseren: 0 uur
Methoden, technieken en instrumenten: 2 uur
Loopbaankunde en arbeidsmarkt: 9 uur
Algemene basiskennis: 4 uur

Totaal aantal contacturen:

22 uur

Wekelijkse uren tijdbesteding zelfstudie, onbegeleide groepsactiviteiten, huiswerk:

2 uur

Totale studielast:

24 uur (16 PE punten)

De opleiding beginnen

Aanmeldings- / toelatingsprocedure:

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake bij onze studieadviseurs op 030-2919888 of schrijf je direct in via www.icm.nl

Startdata:

De training start in februari, juni, september en november. Voor de actuele startdata zie www.icm.nl

De opleiding afronden

Beoordeling en / of toetsing leerresultaten:

Nee

Diploma of certificaat:

Ja, Heb je de gehele training gevolgd, dan ontvang je het ICM-certificaat.

Overige gegevens

Kosten van de opleiding excl. BTW:

€ 1.495,00

Bijkomende kosten (bijv. studiematerialen):

€ 37,50

Wordt de opleiding bij open inschrijving aangeboden?

Ja

Wordt de opleiding `in-company` aangeboden?

Ja

Totale duur (doorlooptijd) van de opleiding:

3 dagen

Opleidingsdagen / avonden en verdeling over de opleidingsduur:

De training wordt op verschillende dagen gegeven, afhankelijk van het startmoment.

Minimum / maximum aantal deelnemers:

Minimaal 4 deelnemers en maximaal 12 deelnemers

Keurmerken / erkenningen / accreditaties:

Het leveren van topkwaliteit aan onze klanten is voor ons essentieel. Wij laten onze producten en diploma’s erkennen en certificeren door leidende organisaties in diverse vakgebieden. Ook wordt de kwaliteit van onze organisatie en processen doorlopend getoetst aan keurmerken van onafhankelijke derden. Onze programma’s worden doorlopend getoetst op ontwikkelingen in het vakgebied in de praktijk. Wij werken samen met leidende organisaties in de diverse vakgebieden zodat we het materiaal up-to-date houden en onze cursisten een diploma met officieel erkende status krijgen. Zie ook www.icm.nl/over-icm/kwaliteit/

Sinds wanneer bestaat opleiding:

2019

Aantal mensen dat de opleiding mer succes heeft afgerond:

20 of minder

Laatst bijgewerkt op:

02-07-2019 15:37

Feedback

Nog geen feedback gegeven.

Feedback toevoegen