1. Home
  2. Keurmerken
  3. Register...

Register Loopbaanprofessional (RL)

 

Register Loopbaanprofessional

 

Per 1 januari 2021 zijn de keurmerken Noloc erkend Loopbaanprofessional en CMI RL vervangen door het nieuwe gezamenlijke keurmerk Register Loopbaanprofessional. Het nieuwe beroepsregister Register Loopbaanprofessional (RL) wordt door Noloc onderhouden. CMI houdt op te bestaan.. Het is niet meer mogelijk om erkenningsdossiers voor het keurmerk Noloc erkend Loopbaanprofessional dan wel CMI RL ter beoordeling in te dienen.

Loopbaanprofessionals die op 31 december 2020 beschikten over een geldige erkenning Noloc erkend Loopbaanprofessional dan wel CMI RLen gebruik maken van de overgangsregeling naar het nieuwe keurmerk Register Loopbaanprofessional, ontvangen rond 15 februari 2021 het certificaat van het nieuwe keurmerk.

Voor meer informatie over het nieuwe keurmerk Register Loopbaanprofessional, zie hier.

De toetsing voor het nieuwe keurmerk Register Loopbaanprofessional wordt uitgevoerd door DNV-GL. De contactpersoon bij DNV-GL is Bianca Heijnen, certificatiemanager. Haar contactgegevens zijn:
Noloc@dnvgl.com / tel. 06 30 12 89 49. 

Het indienen van aanvragen voor toetsing conform de eisen van het nieuwe keurmerk Register Loopbaanprofessional kan via de daardoor door DNV-GL ingerichte certificeringsportal:
https://www.noloc-dnvgl-portal.nl/port-index.php.