ZIN360, een terugblik!

“Laten we er een feestje van maken” zo opende Ester Leibbrand het hybride event ZIN360 afgelopen dinsdag. En dat was het! Ondanks de aangescherpte coronamaatregelen kon het event doorgaan en wat hebben we een plezierige middag gehad. Zowel van online als offline bezoekers ontvingen wij positieve geluiden. Vanaf januari is ZIN360 terug te zien in de Noloc Academie. Alle deelnemers van ZIN360 hebben een mini-magazine als naslagwerk ontvangen.

Foto’s: Kim Stellingwerf

Graag delen we een greep uit een aantal posts van leden op Linkedin:

Annemarie de Jong Venema plaatste het volgende statement:

Blijven ontwikkelen, op het gebied van deskundigheid en nieuwe inzichten! Gisteren heb ik samen met vakgenoten en collega’s geleerd over Ikigai van Brenda Serrée : zingeving en betekenis in leven en loopbaan. Zingeving, een ontzettend belangrijk onderwerp in loopbaan- en coachingsgesprekken en basis voor (werk)geluk. Dank ZIN360 Loopbaancongres Noloc. Was inspirerend!
#persoonlijkeontwikkeling #loopbaancoaching #zingeving #werkgeluk

Jack de Wit schreef zijn mijmeringen over ZIN360:

Een inspirerend on-line event van Noloc Beroepsvereniging. Het event brengt inspiratie en zet je aan tot denken.... Vandaar mijn persoonlijke gedachten in dit artikel: Mijmeringen door het Zin360 online event van de Noloc.

Martine van Leeuwen schreef:

Interessante paneldiscussie vanmiddag met Lammert Kamphuis, Brenda Serrée, David de Kock en Aldith Hunkar aan de hand van het Japanse Ikigai model. Leuk om die vragen (de 4 circels) eens aan jezelf te stellen: Waar hou je van? Waar ben je goed in? Waar word je voor betaald? Wat heeft de wereld nodig? En waar zit de overlap..?
#noloccongres #zin360 #noloc #werkenmetplezier #tivoli #ikigai

Cis Groen bekeek het event online, maar wel samen met twee collega’s:

Online Noloc congres over Ikigai. Zeer interessant! Dank je wel Noloc! #noloc #Roelanda Vranken #Thea Coumans

Manja Schipper schreef:

Noloc Beroepsvereniging hybride event #Zin360 aan het volgen over #zingeving #Ikigai @Noloc: Complimenten om Aldith Hunkar het event te laten leiden/rol van de dagvoorzitter/interviewer. TOP, wat een verademing. Doortastend, ontrafelend en daardoor verbindend;-) en wat heb ik gelachen. Geweldige humor. Thanks!

Ook onze partner Jobport plaatste een enthousiaste post:

Ton Koole en Jill Hendrikx zijn namens Jobport op het Noloc event ZIN360. Dé hybride talkshow van het jaar met sprekers Aldith Hunkar, Brenda Serrée, Lammert Kamphuis en David de Kock Institute.
 Noloc, bedankt! Het event is weer super (corona-proof) georganiseerd. Ook zetten we Angelic Bloemberg in het zonnetje, die Noloc helaas gaat verlaten. Bedankt voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren.
#noloc #jobport #loopbaan #werk #zingeving #coaching #coaches

Winactie van LDC:

LDC, tevens partner van Noloc, organiseerde een leuke winactie in het kader van ZIN360.