Workshop: Werken aan je Noloc beroepserkenning

Workshop: Werken aan je Noloc beroepserkenning

Wil je graag je beroepserkenning halen, maar zie je op tegen het afronden van je dossier? Kom naar de workshop in jouw regio en doe het samen!

Met een beroepserkenning versterk je jouw positie als professional in de markt. En kun je natuurlijk gebruik maken van alle voordelen van het Noloc lidmaatschap.

Maar dat dossier…..

De commissie mentoraat heeft in oktober en november een aantal regionale workshops georganiseerd om je daarmee op weg te helpen. Samen met andere aspirant leden ga je werken aan je eigen dossier. Twee mentoren verzorgen de inleiding en ondersteunen je in de workshop. En mocht je na de workshop nog meer ondersteuning nodig hebben, kun je ook terecht bij een van de mentoren in jouw regio.
Daarnaast is het natuurlijk ook erg leuk om andere aspirant-leden te leren kennen en je dossier op een goede manier in te kunnen leveren.

Een overzicht (klik op de plaatsnaam voor meer info)
1 oktober     –  Schiedam
3 oktober     –  Elst          
4 oktober     –  Houten
18 oktober   –  Heerenveen
8 november –  Eindhoven

Wil je meer informatie over de workshop of je aanmelden? Klik dan op de link van je regio of hier.

Extra workshop voor jobcoaches
Op 7 november wordt in de regio Houten (Utrecht) een workshop georganiseerd die gericht is op de jobcoaches. Noteer vast de datum en verdere details worden bekend gemaakt via de bovenstaande link.