Week van de Werkstress 2018

Nieuwsflits #2 - Week van de Werkstress 2018


De Week van de Werkstress is in aantocht! Van maandag 12 tot en met donderdag 15 november zetten honderden organisaties preventie van werkstress op de agenda en stellen werkplezier centraal.
 
Meld u aan voor de Campagnebijeenkomst op 15 oktober
Organisaties die (willen) deelnemen aan de Week van de Werkstress zijn welkom op de speciale Campagnebijeenkomst die op maandag 15 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in Tilburg wordt gehouden. Met lessen over campagne voeren, mooie praktijkvoorbeelden en informatie over werkplezier in woord en beeld, krijgt u inspiratie en tools waar u in uw eigen praktijk mee aan de slag kunt. Ook presenteren we de Werkplezier Top Tien en dagen u uit om daar uw eigen gouden tips aan toe te voegen. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Aanmelden kan via info@Werkstress2018.nl.   
 
Doet u ook mee?
Het idee is dat zoveel mogelijk organisaties aandacht geven aan werkplezier en hun plannen delen. De aanmeldingen van deelnemers aan de Week van de Werkstress stromen binnen en we zien een grote diversiteit aan plannen. Van programma’s ter ondersteuning van stress(preventie) en veerkracht en rondetafelbijeenkomsten voor professionals tot digitale campagnes, vitaliteitstips en ontspanningsactiviteiten. Deze plannen worden zichtbaar gemaakt op de website.
 
Laat ons weten wat uw plannen zijn. Of vraag de speciale toolkit aan met materialen die zijn te gebruiken in de eigen communicatie zoals logo’s en banners en tips voor de invulling van activiteiten tijdens de Week van de Werkstress. Aanmelden kan door dit opgaveformulier in te vullen. Mocht het formulier niet werken, kunt u gebruik maken van deze link

Iedere twee weken houden we u in een nieuwsflits op de hoogte en we betrekken u bij de uitvoering van activiteiten.
 
Zegt het voort!
Werkplezier, dat gun je iedereen. Als deelnemer bent u meteen ook ambassadeur van de Week van de Werkstress. Verspreid deze Nieuwsflits dus gerust weer binnen uw eigen netwerk aan klanten, leden of relaties. Zo werken we samen voor meer werkplezier!

Hartelijke groet,
Team Week van de Werkstress