1. Home
  2. > Nieuws - Colloquium...
  3. > Week van de Loopbaan
  1. contact
  2. inloggen

Week van de Loopbaan


De Dag van de Loopbaan wordt Week van de Loopbaan! In de week van 19 tot en met 25 september a.s. openen loopbaanprofessionals en jobcoaches van Noloc hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag.In de vorige edities wekte de Dag van de Loopbaan de indruk dat het om een dag zou gaan op een centraal punt in Nederland. Niets is minder waar en Noloc heeft dan ook besloten om in 2016 een Week van de Loopbaan te organiseren. Zo kan men op een laagdrempelige manier kennismaken met loopbaanprofessionals en jobcoaches in de eigen regio. In deze week bepaalt de loopbaanprofessional en/of jobcoach zelf het moment waarop belangstellenden terecht kunnen. Noloc ondersteunt hierbij haar leden.

Belangstellenden Week van de Loopbaan? 
U kunt zich rechtstreeks aanmelden bij een deelnemende loopbaanprofessional of jobcoach.

Deelnemers Week van de Loopbaan (per provincie) 

Vorig jaar werd deelname aan de Dag van de Loopbaan door bezoekers gewaardeerd met een 8! Daarnaast gaf 96% van de respondenten aan dat zij “deze loopbaanadviseur aan anderen zouden aanbevelen”. Dat is exact de reden waarom Noloc een platform wil bieden aan haar leden middels de Week van de Loopbaan. Zodat iedereen die wil praten over zijn of haar loopbaanontwikkeling een afspraak kan maken met een loopbaanadviseur of jobcoach bij hem of haar in de buurt.


Loopbaanprofessional of jobcoach aangesloten bij Noloc?
Na jouw aanmelding ontvang je, geheel kostenloos en binnen 5 werkdagen, een digitale kit die o.a. bestaat uit een uitnodiging waarmee je zelf ook bezoekers kunt benaderen.
(Aanmelden kan tot uiterlijk 10 september 2016)