Week van de Loopbaan 2021

Tijdens de Week van de Loopbaan 2021 - van 13 t/m 17 september - hebben werkenden,  werkzoekenden én werkgevers de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen. Als Noloc willen we hiermee landelijk aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Vorig jaar waren er ruim 500 loopbaanprofessionals actief tijdens de Week van de Loopbaan. In het hele land zijn er toen veel inspirerende loopbaan-initiatieven ontwikkeld. Mede door Covid-19 hadden heel veel mensen, al dan niet noodgedwongen, vragen over hun loopbaan. Voor Loopbaanprofessionals reden om juist in de Week van de Loopbaan het anders aan te pakken. En dat is gelukt! Ondanks de beperkte mogelijkheden zijn er creatieve oplossingen gevonden om mensen optimaal te adviseren via online spreekuren of hen te informeren door online kennis te delen. Ook dit jaar zullen de activiteiten van de Week van de Loopbaan grotendeels online aangeboden worden.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Binnenkort is het mogelijk om je aan te melden als deelnemende loopbaanprofessional. Daarnaast nodigen we partners uit om de Week van de Loopbaan 2021 te supporten. Je leest er hier alles over.