Week van de Loopbaan 2017 op meer plekken dan ooit!

Week van de Loopbaan 2017 op meer plekken dan ooit!

Nijkerk. Loopbaanprofessionals en jobcoaches van Noloc openen in de week van 18 tot en met 24 september hun deuren voor alle belangstellenden met loopbaanvragen.

“Na een aantal succesvolle jaren met de Dag van de Loopbaan hebben we als Noloc, de vereniging voor loopbaanprofessionals, reeds twee edities van de Week van de Loopbaan georganiseerd. Ook dit jaar brengen we samen met onze leden door het hele land werkgevers en werknemers in contact met loopbaanbegeleiding en onze professionals in de eigen regio,” aldus Irani Otten-Admiraal van Noloc.

Week van de Loopbaan door Noloc

Tijdens de Week van de Loopbaan zijn alle geïnteresseerden die willen praten over hun loopbaanontwikkeling of die van hun werknemers welkom. Ze kunnen kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur of jobcoach bij hen in de buurt. Op die manier kunnen ze op een laagdrempelige manier kennismaken wat loopbaanbegeleiding en jobcoaching voor hen kan betekenen. De loopbaanadviseurs en jobcoaches aangesloten bij Noloc staan te popelen om hen te ontmoeten.

Noloc organiseert de Week van de Loopbaan in samenwerking met 28 betrokken partners uit de branche voor loopbaanprofessionals en jobcoaches. Ga voor meer informatie naar www.noloc.nl/week-van-de-loopbaan-2017.

Over Noloc

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches en verbindt vakgenoten in hun professionele ontwikkeling. De vereniging telt ruim 3.000 leden. Zij draagt bij aan toekomstgerichte beleidsvorming daar waar mensen, werk en organisaties centraal staan. Zij werkt daarbij nauw samen met onder andere de Ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Net als met het UWV, de SBB, gemeenten, OVAL, CMI en overige partijen die de transformatie op het gebied van onderwijs, werk en participatie in gemeenteland vormgeven. Noloc heeft een eigen leerstoel Loopbaankunde aan de OU, bekleed door professor Judith Semeijn. Noloc-erkende professionals voeren een kwaliteitslabel en dragen daarmee bij aan het niveau van dienstverlening voor heel de branche. https://www.noloc.nl/.