Webinar gemist? Doe een zomerse inhaalslag!

In de afgelopen periode hebben heel wat interessante sprekers hun kennis met ons gedeeld in een Noloc-webinar. Onderwerpen als Puberbrein, Een leven lang kiezen en Coachen met filmfragmenten zijn enthousiast ontvangen door de kijkers. Heb je een uitzending gemist? Geen nood! Alle webinars en presentaties zijn terug te vinden in de Academie (eerst even inloggen met je Noloc-account).

De Noloc Academie is een van de voordelen waar je als lid gebruik van kunt maken. Daar verzamelen we informatie die jou als professional verder kan helpen. Je vindt er ook podcasts, e-learnings, korte informatieve filmpjes -de Essentials- en tests. De onderwerpen lopen uiteen van een training in Ethiek en Hoe bouw je een sterk merk tot podcasts over Appreciative Inquiry. Zo heb je alles bij de hand om jezelf deze zomer even op te frissen.

Programma vanaf september

Er staan al mooie webinars op de agenda voor na de zomer:

  • 10 september: digitale workshop over een Leven lang ontwikkelen met Marinka Kuijpers
  • 14 september: webinar over een skillsgerichte arbeidsmarkt door Jouke Post. Tip: lees ook vast dit artikel: Aandacht voor skills meer dan een trend.
  • 27 oktober:  een paneldiscussie over de huidige arbeidsmarkt met onder andere Fabian Dekker

Houd de agenda in de gaten en schrijf je op tijd in. Als je live naar een webinar kijkt, heb je altijd de mogelijkheid om jouw vragen te stellen. Een unieke kans!