Veel belangstelling voor de Dag van de Loopbaan 2015!

Veel belangstelling voor de Dag van de Loopbaan 2015!

Met nog drie maanden te gaan, hebben al meer Noloc-leden zich aangemeld voor de Dag van de Loopbaan dan vorig jaar rond deze tijd. We zijn er nog niet, want we hopen dat zoveel mogelijk leden aan deze mooie activiteit zullen deelnemen. Goed nieuws is dat er de laatste tijd veel nieuwe Noloc erkenningen verworven zijn, dus we verwachten dat het aantal aanmeldingen de komende tijd nog zal toenemen.

Vanaf het besluit dat de Dag van de Loopbaan kon doorgaan, heeft de Commissie PR & Marketing  voor jou als Noloc-lid diverse activiteiten in gang gezet om van dit evenement een succes te maken. Net als vorig jaar nodigen wij partners uit om een bijdrage te leveren in de vorm van publiciteit of financiële steun. Vier partners, te weten Kloosterhof (LoopbaanVisie), Werksite, De Broekriem en het UWV, hebben al toegezegd en er wordt nog onderhandeld met een grote beroepsorganisatie.

De komende tijd voert de Commissie actief campagne om ruchtbaarheid te geven aan de Dag van de Loopbaan. De ervaring van vorig jaar is dat sommige leden het lastig vinden om zichzelf zichtbaar in de markt te zetten. Er is daarom een marketinghandboek in de maak voor de deelnemende loopbaanadviseurs en er wordt nagedacht over een informatief webinar. Vanaf augustus kunnen belangstellenden zich inschrijven voor een individuele sessie of een workshop bij een loopbaanadviseur in hun omgeving.

Natuurlijk zijn wij actief op de social media en dat zal de komende tijd alleen nog maar toenemen. Wij hebben diverse leden benaderd om artikelen, blogs, quotes en andere content aan te leveren als inhoudelijke invulling voor de website en de andere media. De eerste artikelen zijn al aangeleverd en zullen vanaf augustus op de site te zien zijn. Wil je ook een bijdrage leveren? Neem dan contact met ons op via pr@noloc.nl.  

Aanmelden voor de Dag van de Loopbaan nog tot 1 september via deze link.

 

Sigrid van der Laan namens de Commissie PR & Marketing

info@sigridvanderlaan.nl

06-38251672