Update Week van de Loopbaan

Over een paar dagen begint de Week van de Loopbaan 2017. Met een record aantal deelnemers en een record aantal partners is het al een succes. We hopen dat jullie ook succesvol zijn in het werven van bezoekers. Deze week is het landelijke persbericht uitgegaan en dat zal ook nog de nodige tractie opleveren. Volg de media en gebruik je social media kanalen om het evenement nog meer onder de aandacht te brengen.

Leuk om te delen is dit artikel dat verschenen is in de AD Amersfoortse Courant. Een mooi voorbeeld van Lokale PR! En zo zullen er nog veel meer mooie voorbeelden zijn. 

We wensen alle deelnemers een succesvolle Week van de Loopbaan met veel inspirerende kennismakingsgesprekken, die hopelijk leiden tot een vervolg!

Net als de andere jaren willen we ook graag meer weten over de bezoekers. We zijn onder meer benieuwd naar de tevredenheid, hoe ze in op de hoogte zijn gesteld van de WvdL en wat hun achtergrond is. Je kunt het formulier hier downloaden. We ontvangen de ingevulde formulieren graag per mail via info@noloc.nl.

Er wordt ook nog een enquête gehouden onder de deelnemers. Deze zal digitaal worden uitgevoerd. Nadere informatie volgt.