Uitnodiging Master Loopbaanmanagement avond

Uitnodiging Master Loopbaanmanagement avond

Beste belangstellende,

Na de intensieve 'week van de loopbaan' is de loopbaanprofessional zelf ook wel toe aan een stukje inspiratie, verdieping en verdere ontwikkeling!

Kom dat vinden en halen op de Master Loopbaanmanagement avond van 18 oktober a.s. op het studiecentrum van de OU te Utrecht. Niet voor niets is deze unieke opleiding in samenwerking met beroepsvereniging Noloc ontwikkeld! Een aantal van onze docenten (van de betrokken instellingen en experts van buiten) zal ook aanwezig zijn.

Wat staat er op het programma?
Na inloop met koffie thee om 19 uur starten wij tegen 19.30 uur met een korte introductie op de belangrijkste vernieuwingen in de opleiding en wat onze plannen voor de nabije toekomst zijn. Hierna zullen de drie eerste afgestudeerden van de opleiding iets vertellen over hun ervaringen, maar ook en vooral over hun afsluitende thesis, waarmee ze een relevant en toegepast onderzoek hebben uitgevoerd in het vakgebied van de loopbaanprofessie.

Tineke Haitsma gaat in haar presentatie in op hoe aandacht voor communicatiestijl-voorkeuren kan bijdragen aan gender diversiteit in ICT opleidingen.

Marjolijne Lutke Schipholt vertelt hoe voor een ROC instituut de vertaalslag is gemaakt van ‘werkvermogen’ (van werkenden) naar ‘studeervermogen’ (van de studenten).

Renate Folkersma  (als eerste afgestudeerd!) zal ten slotte bevorderende factoren voor ‘career adaptability’ en employability van docenten bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen voor het voetlicht brengen.

Thema’s die mogelijk ook jou weer kunnen inspireren voor verdere ontwikkeling! Om 21 uur zullen we de avond afsluiten met een drankje en gelegenheid voor een praatje.              

De brochure kun je hier downloaden.                                                                                                                                                       

Toegang tot deze (gratis) avond is beperkt, dus vol=vol, geef je snel op, liefst voor 4 oktober! Aanmelden kan via een reply naar mst@ou.nl.

Met vriendelijke groet,
Namens alle betrokkenen bij de opleiding,
 

Judith Semeijn
Coördinator Master in Loopbaanmanagement